Scarface 0 Napisano Septembar 21, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zar sam ja jedini koji misli da je prethodni model lepsi? Vrlo verovatno ;D ;D ;D P.S. Prelep motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 458 Napisano Septembar 21, 2008 Ducatista, 2915 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Zar sam ja jedini koji misli da je prethodni model lepsi? Nisi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_kele 0 Napisano Septembar 22, 2008 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nesto bas novo za sledecu godinu. Jedino mi se ne svidja auspuh, nekako je ...ne znam, pre coskast. Inace je do jaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 22, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan OJ APRILIO,APRILIO DAJ RECI MI ZA TVOJU LJUBAV KOLKO TREBA DUKATA,JA IMAM 2DVA UKRO OD PROSIJAKA NEK OPROSTE MORO ZBOG TEBEEEEEE! :D ;D ;D Pitaj Kemala mozda te finansira posto fino pjevas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 22, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Uh prelepo(pa kakvo bi i bilo kad su ga napravili Italijani ),ali ovaj auspuh mi se neshto bash i ne svidja,kao i na vecini novih motora...Odmah bi tu morao jedan Akrapovic ili Termignoni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Septembar 22, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa da ...da su stavili auspuh kao ovaj sa Biaggijevog...pun pogodak... P.S. Ne znam chemu ti patrnjci od auspuha...zasto!!! Aj da odrade kao kod KTM RC8 varijantu bez topa, nego ovo, kvari koncepciju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Septembar 23, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ovo je meni najlepsi motor! svarno ga odradise! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3Mer89 1 Napisano Septembar 23, 2008 U prolazu, 84 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci, pogledajte im samo izraze lica :o ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Septembar 23, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno, kako je proslo na predstavljanju?? Ima li vise podataka o motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_kele 0 Napisano Septembar 23, 2008 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Street verzija imati izmedju 180-190 konja, 190kg. SBK 210-220 konja. http://www.rsvzone.com/forums/homepage.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Septembar 23, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia have revealed that the new RSV4 weighs in at 190kg fully fueled, which incidentally is 9kg less than a Honda CBR1000RR Fireblade weighs with an empty tank. Neverovatno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Septembar 24, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Naravno sva ta tehnologija ce imati i svoju cjenu, dok Ducati snizava cjene, Aprilija ih dize (uh, ko je ovdje ekskluziva). Cjena ovog modela ce biti oko 20.000 eura, naravno bice i verzija Factory koja ce biti skuplja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Septembar 24, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dopunim da ce postojati dve verzije RSV4 za prodaju: Street sa 180-190KS i Factory sa 210-220KS i to je ono sto ce na prolece moci da se kupi. Naravno, tu je i SBK verzija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 24, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan a SBK? sta znaci to? sport body kit? ili sta? koliko ona ima konjina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 24, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan a sta je ovo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 24, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan a SBK? sta znaci to? sport body kit? ili sta? koliko ona ima konjina? Replika motora sa SBK (Superbike) takmičenja ili motor namenjen takvom takmičenju, odnosno toj kategoriji. Ne verujem da će objaviti koliko konja ima. With 31 world championship titles, 250 MotoGP wins and 8 Superbike victories in the last sixteen years, Aprilia is a legend in modern motorcycling. Aprilia motorcycles have dominated circuits all over the world thanks to unconventional technical solutions, experimentation and innovation and, sometimes, by revolutionising technology thought to be unchangeable. With this unique sporting heritage behind them, Aprilia is proud to present the RSV4, the bike with which Aprilia will return to the Superbike World Championship in 2009. This extraordinary machine has been conceived, designed and developed entirely by Aprilia Racing for competition use. The RSV4 will make its debut in the 2009 Superbike World Championship with Max Biaggi. With four cylinders, 999 cc and top of the class power in the race-ready version, this revolutionary machine is packed with innovative design and manufacturing solutions of the sort we have come to expect from Aprilia. A V-four engine with total electronic management, and an exceptionally light and compact chassis are just some of the features that make this bike unique in the world of motorcycling. The revolutionary design of the Aprilia RSV4 comes directly from Europe's biggest and most successful racing team. http://www.worldsbk.com/pubb_EN/news_ext.php?id=2573 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Septembar 24, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dopunim da ce postojati dve verzije RSV4 za prodaju: Street sa 180-190KS i Factory sa 210-220KS i to je ono sto ce na prolece moci da se kupi. Naravno, tu je i SBK verzija. Lalajko, ako dobro zagledas ulicnu verziju sa slika, primetices da pise na njoj Factory. Mislim da ce za ulicu biti dostupna SAMO Factory (vise nema "obicne") i to sa nekih 180-190ks ko sto pominju... Edit: @ Zeljko_srb Ta Aprilia sto sipostavio slike je prototip (nemogu sad da se setim naziva) sa V2 masinom od 1200ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1968 Napisano Septembar 24, 2008 Vlasnik sajta, 5376 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia have revealed that the new RSV4 weighs in at 190kg fully fueled, which incidentally is 9kg less than a Honda CBR1000RR Fireblade weighs with an empty tank. Neverovatno! Nesto su se oni tu zajebali. CBR 1000 RR je tezak 199kg sa svim tecnostima (ulje, antifriz, gorivo) - ready to ride. Informacije sa: http://corporate.honda.com/press/article.aspx?id=4264 Curb Weight*: 439 lbs *Includes all standard equipment, required fluids and full tank of fuel - ready to ride. 439 pounds = 199.12705 kilograms Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Septembar 24, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Bilo kako bilo, ako se nastavi ovaj trend smanjenja tezine, za koju godinu ce se R- ovi isporucivati sa sidrom ili vrecom peska umesto copave! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Septembar 24, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan extra, prelep motor (uostalom kao i RSV1000) ako uz navedenu snagu aprilia zadrži i ostale kvalitete koji krase njene motore biće svašta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Septembar 24, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Moguce je da sam pogresio, ali ja sam iz recenice... Fancy stuff: While the Race Machine features traction control, that won’t come as standard on either the 2009 Aprilia RSV4 or Factory. All three models feature engine mounts that adjust by 10mm up and down, and adjustable headstock angle and adjustable swingarm pivot position. Differentiation rears it ugly head again when it comes to the suspension and brakes; while we’re not sure what the base RSV4 will get, the Factory uses the same USD Öhlins / Brembo Monoblocs as the RSV 1000 R Factory while the Race Machine is equipped with the super duper Öhlins FGR 800 forks. ... gde se pominju "sva tri modela" shvatio da postoje RSV4 Street, RSV4 Factory i konacno RSV4 SBK. Ili mozda nose imena RSV4, Factory i race model? No nebitno... Ali pazi kako izgleda poklopac kvacila (Race model)! I jos neki detalji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Septembar 24, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Sad cu ja da budem glup pa da pitam: Cemu sluze ovi elementi na viljusci kod trkackog modela? 1. Ovaj oznacen crvenom strelicom kontam da bi mogao da bude rezervoar za ulje, posto sam cuo da imaju odvojeno ulje za podmazivanje i prigusenje, kako prljavstina ne bi uticala na rad... 2. Za cega sluzi ova plava cev (oznacena plavom strelicom)? Telemetrija ili...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 458 Napisano Septembar 24, 2008 Ducatista, 2915 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ovo na slikama factoru verzija. Zlatni Ohlins i radijalni Brembo... Sta bolje moze da se napakuje u slucaju da ipak nije factory ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Septembar 24, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nije Factory, ovo je Race verzija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Septembar 24, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ovo na slikama factoru verzija. Zlatni Ohlins i radijalni Brembo... Sta bolje moze da se napakuje u slucaju da ipak nije factory ? Kad se malo bolje zagleda u postavljene slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...