RaS 1754 Napisano Januar 4, 2021 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem monitor jer je postao višak. Puna oznaka modela je AOC I2280SWD. IPS led slim novije generacije, dijagonale 21,5 inča. 5ms odziv, antirefleks mat finiš. Potpuno ispravan, dve godine star, bez ikakvih nedostataka i oštećenja na panelu. 100 % Flicker-free. 50 eura ili 6 crvenih. Kontakt preko poruka, šaljem kurirom po izboru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 5, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican monitor, imam isti vec par godina. Jedino me nervira, mada je to sad izgleda kod svih standardno, da ima spoljni ispravljac za struju. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Januar 5, 2021 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovaj kupih za detinji kompjuter onomad, i stvarno uopšte nije loš, a u početku sam bio pomalo skeptičan jer tada nisam bio ni čuo za AOC marku. Gledao sam samo da nema treperenje (flicker), jer meni to užasno smeta, a posle ispade i da je IPS panel na njemu, i da ima prilično brz odziv (5ms), pa je dobar i za igranje. Inače baš je lagan i tanak, verovatno upravo zbog toga što mu je ispravljač spoljni. Ali koštao je samo 100 eura nov, pa mu je oprošten taj "nedostatak". U svakom slučaju, ko ga pazari dobiće i više nego korektan monitor za smešnu kintu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9658 Napisano Januar 5, 2021 Ne silazi, 2268 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Postujem svacije misljenje, ali ja mislim da je to cak i prednost sto je spolja napajanje, jer posle nekog duzeg vremena koriscenja ono prvo strada. Neki monitori se lako otvaraju pa se napajanje moze popraviti, na nekima ima dosta plasticnih, krtih zabica pa znaju da puknu. Inace, ovi monitori su dosta kvalitetni. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Januar 24, 2021 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan 5500 ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...