Petartdm 169 Napisano Januar 2, 2021 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Par skoro novih kofera na prodaju. Zapremina po koferu je 40 litara - spadaju u red najvecih. Koferi imaju vrlo malo znakova koriscenja. Potpuno ispravni, dva kljuca, pak tregeri u unutrasnjosti su kao novi! Jedino sta nedostaje je nalepnica na jednom koferu koja je ostala negde na putu Solun - Leskovac. Prodajem ili menjam za GIVI V35N Bočni Monokey ili KAPPA K33N. Razlog prodaje je taj sto sam kupio drugi motor, a njemu ne odgovaraju. Cena 180 eura . Petar 0600757555 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 169 Napisano Februar 6, 2021 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan 20.000 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2457 Napisano Februar 6, 2021 Andragog, 5024 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Odlični koferi. Ja sam koristio jedan kao centralni. Staju dve ful face kacige, M i L veličine. I dalje ga imam... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 169 Napisano Februar 9, 2021 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Koferi prodati . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...