zemunac72 1453 Napisano Decembar 30, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem set za čišćenje i održavanje KN filtera. ako neko ima nov idealno ,može i korišćen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3062 Napisano Decembar 31, 2020 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Je l' ti cena bitna? Imaš nov kod Dragana u NS, ona firma koja je kao 'zastupnik' za K&N, veliko pakovanje a cena je ja msm oko 2.500,- dinara 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16993 Napisano Decembar 31, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2356 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan ...Akra i WD40...provereno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Januar 1, 2021 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 31.12.2020. at 9:05, PremieRacing je napisao: Je l' ti cena bitna? Imaš nov kod Dragana u NS, ona firma koja je kao 'zastupnik' za K&N, veliko pakovanje a cena je ja msm oko 2.500,- dinara Hvala, to je info koji mi je trebao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Januar 1, 2021 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan On 31.12.2020. at 1:29, BokyBoy je napisao: ...Akra i WD40...provereno Sta je tu provereno i na koji nacin je provereno ? Za kn filter se koristi iskljucivo njihovo ulje, sve ostalo je macka u dzaku i sto bi se uopste neko igrao sa tim, kupis jednom set za ciscenje i ulje za kn filter i imas ga godinama, jedan set traje sigurno preko 10 godina, a kosta 20e. Mnogo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16993 Napisano Januar 1, 2021 Vozim motor, nisam BAJKER, 2356 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Provereno je od ljudi koji to rade godinama jer jednostavno ne žele da kupuju set, znam da je najbolje šta kaže fabrika, to i ja koristim, nema potrebe da se praviš pametan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Januar 1, 2021 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti koristis ono sto kaze fabrika zasto onda drugima preporucujes da rade suprotno od toga ? A to sto neko koristi wd godinama nije nikakva potvrda da je to dobro. Neko moze godinama da vozi motor i bez filtera za vazduh bez vidljivih posledica, pa opet ne znaci da je to dobro. I ne, ne pravim se pametan, samo diskutujemo, tome valjda forum i sluzi zar ne ? p.s. srecna ti nova godina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16993 Napisano Januar 1, 2021 Vozim motor, nisam BAJKER, 2356 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Bila je sala kolega, neka dečko koristi šta god želi, ne znam zašto si se toliko uvredio i našao u ovome, kao da je tebe neko pomenuo? Takodje, sve najbolje. Edit: Imaš u Luisu, ja sam naručio preko Bere, još odavno, pre korone, ne znam da li je sada moguce. Buy K&N Cleaning Kit Oil And Cleaner | Louis motorcycle clothing and technology M.LOUIS.EU Buy K&N Cleaning Kit Oil And Cleaner at Louis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amos011 46 Napisano Januar 1, 2021 U prolazu, 80 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Regal Raptor 400ccm Prijavi odgovor kao problematičan Jedan set traje za 2 ciscenja, tako da je to daleko ispod 10 godina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Januar 1, 2021 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam mogao da nađem taj set, svima koji ga reklamiraju je bio rasprodat. Oprao sam detaljno KN filter, ostavio ga da odstoji u mlakoj vodi sa sapunom. Posle ga isprao i kad se osušio naprskao ga uljem u spreju MANOL koji je za vazdušne filtere (MANOL Air Filter oil). Šta znam, šljaka, ne štuca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Januar 2, 2021 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, amos011 je napisao: Jedan set traje za 2 ciscenja, tako da je to daleko ispod 10 godina... Vozio sam 10 godina motor sa kn filterom, kad sam ga kupio, kupio sam i set za odrzavanje, kad sam prodao motor jos nije bio potrosen, tako da ne znam kako si uspeo da potrosis set za dva ciscenja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Januar 2, 2021 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Meni poznat set da kažemo taj iz Luisa može da se koristi ko zna koliko puta.Pogotovo ulje u spreju.Nikako nije dobro isuviše nauljiti pamuk jer nema funkciju osim što umanjuje CFM i višak ulja biva uvučeno u motor. Sent from my SM-G975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...