Jump to content

Moto Zajednica

Vojne vrece za spavanje - Cena???

Recommended Posts

• Ol' dirty bastard, 637 postova
  • Motocikl: Yamaha

Krenule pripreme za sledece leto.... :D :D

Kupio ja na vasaru pre neki dan 2 komada za 900din.koriscene al u ok stanju.

e,kad sam ih vec doneo kaze mi cale da to ima na buvljaku po 250 din komad ??? ???

ja onda zovnem ortaka koji se malkice bavi tim stvarima,i on kaze trebalo bi da su oko 1000 din komad (te na buvljaku)

poklapa se sto mi je covek prvo trazio 1000 din po komadu,pa na kraju dodjosmo do cene od 450 din ;D

najbolje od svega je sto nisam bio bas zainteresovan za kupovinu(trazili smo kacigu za zenu),pa se nisam nesto ni cenkao,covek sam spustio cenu za vise od pola!!! :o

e sad mene kopka:kolko je cena kod vas u gradu??znaci ne nove,nego koriscene vojne??

i drugo:sta mi tu jos fali za spavanje pod vedrim nebom??sta koristite kao podmetace??oni vojni debeli mnogo mesta zauzimaju

mozda na prolece resim da kupim i neki mali sator(na prvom mestu da sklopljen zauzima sto manje mesta)

moze i neka slicka kako Vi sve to spakujete na bajk(vrece2+sator)

e,da:koferce jos nemam pa ce mi biti malo lakse ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1838 postova
  • Motocikl: cbr 600f

ja sam ih na bubanj potoku placao po 1000din komad,koriscene ali ok

jbg prvo vreme nisam nista stavljao u sator ispod njih,sada sam uzeo u tempu neki dusek na duvanje ogroman je za 1500 din...kao krevet...:) ove vrece su jako tople,,,,

a pakovanje...pa recimo ovako

IMG_0101.jpg

• Svrati ponekad, 171 postova
  • Motocikl: XL 1000V

Znam da u Temerinu na Vojnom otpadu isto traže oko 1000 dindži, ali se spušta cena, naravno. Ja sam tamo pazario za 700 dindži kao novu! Verujem da bi na količinu bio i veći popust. A što se tiče podmetača.....dušek je super stvar, ali za vojnu, pošto je jako topla, netreba ništa ispod. Ako imaš već njen gumeni podmetač koji se kači na nju.

Tako sam i ja nekako zamisljao-vrece sa strane. zaboravih da kazem:treba ostaviti mesta za suvozaca obavezno(u mom slucaju)

ti duseci na naduvavanje su odlica stvar i meko je i nisi bas na zemlji

ma kupicu onaj "dormeo" ili kako vec,pa lepo naduvam fotelju u sred sume... ;D ...jos samo TV...

...A što se tiče podmetača.....dušek je super stvar, ali za vojnu, pošto je jako topla, netreba ništa ispod. Ako imaš već njen gumeni podmetač koji se kači na nju.

ima gumeni podmetac,ali ipak nije lose da ima jos nesto izmedju.spavao ja u vojsci na kampovanju pa znam.i zbog tvrde zemlje,i zbog vlage

Znam da u Temerinu na Vojnom otpadu isto traže oko 1000 dindži, ali se spušta cena, naravno.

??? zar i sa vojskom ima cenkanja??? nisam nikad bio na vojnom otpadu,pa neznam kako to ide

• Svrati ponekad, 497 postova
  • Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa

imam onaj sundjerasti podmetac, dusek na naduvavanje...ubrzo nabavljam vrecu preko Louis-a kao i šator. takođe i onaj nepromočivi džak u šta se to sve pakuje

• Drug član, 1838 postova
  • Motocikl: cbr 600f

cini ti se....a bivsa cura mi bas i nije bila mrsava :) i to smo isli u resavu....nije bas bila kratka tura...ima i putopis pa pogledaj,prosle godine je bilo :)nego izgleda tesno zbog jakne :)

Nisam cuo,al po slici izgleda mi kao nesto sto sam video-sundjerast odprilike??

ma nije bas teska,samo treba prilikom rolanja da se stisne crvsto da bi sklopljena bila sto manja

• U prolazu, 53 postova

Kod nas na najlonu(pijaci) traze 1000dinara.I ja sam imao problema oko pakovanja jer uvek putujemo dvoje pa sam uzeo one male vrece iz Luisa ali da budem iskren bude mi malo hladnjikavo,kazu mi da je to jer sam mator >:(javascript:void(0);

Ljutko

• Zainteresovan, 542 postova
  • Motocikl: GS

Sabirno prodajni centar u Zemunu ulica Cara Dusana ih ima, placao sam po 600 din kom, odlicne kao nove. Porcija sa priborom za jelo (nova) 300 din i podmetac 350 din komad. To je bilo pre dva meseca

• Zainteresovan, 729 postova
  • Motocikl: X8

Obavezno podmetac ili nesto drugo ispod vrece postaviti! Osim sto je udobnije, potrebna je termo izolacija. Najlaksi su podmetaci armaflex (sundjerasti, sa jedna strane guma, sa druge folija) koji ne upijaju mnogo vode. Mogu da posluze i duseci za plazu (plasticni) ili nesto iz te kategorije. Ovde je bitno da zauzima malo mesta, dok kvalitet izolacije nije toliko bitan (necete spavati napolju na temp ispod 0C). Naravno postoje i samoonaduvavajuci podmetaci, ali to je vec ozbiljna oprema.

Jedini problem sa vojnim vrecama je vlaga. Sporo se suse ako se pokvase. Trebalo bi sasiti (ili kupiti) vrecu (dzak) od pamuka koja se koristi unutar vrece u kojoj spavate, zbog lakseg pranja. Mada, ako kostaju 500din,ne isplati se prati vrecu.

• Drug član, 1139 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

ima u paracinu u vojnom odpadu odma pored naplatne rampe pravac beograd-nis,ja sam uzo pre nedelju dana kao nova 500 dinzi a glanc nova u foliji 1000 dinzi

• Enduraš, 6398 postova
  • Motocikl: CRF300L

Ja sam u prolece u tom vojnom otpadu uzeo 2 ganc nove vrece za po 600 din. i jedan nov podmetac za 200-300 din.

Inace tih vojnih vreca ima dva modela, deblji (zimski) i tanji (letnji). Kad sam ih kupovao cena je bila ista, pa sam uzeo zimske, bas su tople.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja