Igor M. 9 Napisano Decembar 29, 2020 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav od jednog ne bajkera. Ja sam Igor iz Beograda, imam 28god. Nisam nikad bio zaludjen za motorima, uvek sam vise kola voleo. I onda sam pre pola godine odlucio da polozim za motor kako bih mogao da idem do posla i da se vozikam po gradu. Polozio za A1 i prva ideja mi je bila da uzmem neki skuter do 125cc. Pa sam onda neko vreme zeleo Bullit Bluroc 125 i onda se predomislio, vrteo oglase polovnjaka i kad sam video Hondu NX 125 odmah se zaljubio. Tako da sam se vozikao par meseci, sad je u garazi. I moram da kazem da je divota. Da ne davim vise, idem da otvorim temu pa da predstavim motor. Pozdrav! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8818 Napisano Decembar 29, 2020 Solo Rider, 3287 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao i odma' jedno pitanje ako nije tajna.....28 godina i A1 mi nikako ne ide zajedno??? Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Decembar 29, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Igore dobrodošao. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos_ladni 7 Napisano Decembar 29, 2020 U prolazu, 11 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Yamaha XJR1300 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao i ubrzo za novu kategoriju polagao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor M. 9 Napisano Decembar 30, 2020 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala. Ne treba mi vise za provlacenje po gradu. A i zelim sebe da ogranicim na nesto slabije, da se ne zalecem odmah Pa ako nekada odlucim da polazem za jace lagano cu to da uradim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11028 Napisano Decembar 30, 2020 Hronični Motociklopata, 7552 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Yamajka 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao Apetit za većim motorom će neminovno raste i to je normalno nemoj da te brine, ko se jednom zarazi motorističkim virusom, nema povratka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2741 Napisano Decembar 31, 2020 Drug član, 2111 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Kolega dobro dosao a sad malo nesto drugo Vukova primedba je na mestu. Po zakonu hteo ti to ili ne, sa 28 moras da ides na A i auto skola nesme da ti da manji motorcikl od 36 KW. Igor.M lepo bi bilo da nam objasnis ovu situaciju jer ovako mirise da te je neko prevario. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2741 Napisano Decembar 31, 2020 Drug član, 2111 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan To je po zakonu i tvoja zelja nema veze sa time. Cak nesme ni manje snage dvotockas da ti da. Koja auto skola je u pitanju? Jednog dana ce tvoj licni apetit da poraste a onda ces da se osecas "strano i prevareno". Jer sve je isto pa zasto da nemas A kategoriju. Novac je tvoj ali nesmemo da dozvolimo da nas "zavlace" mimo zakona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor M. 9 Napisano Decembar 31, 2020 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam, ja prvi put cujem za ovo. Dosao sam u skolu, trazio za A1 da polazem, upisali me, polozio i cao. Nisu ni pomenuli da ne mogu da polazem za A1, mada ne znam ni zasto bi. Inace sam polagao u Desetka Auto, u Vojvode Stepe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6932 Napisano Januar 1, 2021 Drug član, 2365 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1304 Napisano Januar 7, 2021 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan On 12/31/2020 at 12:49 PM, Bruno 68 said: Po zakonu hteo ti to ili ne, sa 28 moras da ides na A i auto skola nesme da ti da manji motorcikl od 36 KW. Sasvim si pogrešno shvatio zakon. Ako hoće da polaže A a prešao je minimalne godine, mora da ima 20 ili 40 časova (zavisi od predhodnog iskustva) na minimum 36KW. Po proceni, a uvek je tako, može da odvozi i na motorima A1 ali oni ne ulaze u fond za A katageriju već da stekne malo prakse tokom obuke pre većeg motora. Ako se on prijavio za A1 onda vozi i polaže na motociklu od 125cc. To što je ispunio uslov za godine (28) ne obavezuje ga da polaže za veću kategoriju, niti on želi niti postoji osnova da bi se na to prisiljavao. Ako čovek hoće da vozi A1 nije obavezan da polaže A. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14674 Napisano Januar 7, 2021 Cool tip, 3106 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo polako i natenane.Dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...