Jump to content

Moto Zajednica

Igor M.

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Igor M.'s Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

9

Reputacija u zajednici

  1. @Boki327 Pa nije mi mali kad sedim na njemu, bas se fino osecam. Mada nisam jos provozao neke vece ture da mogu da procenim tacno kakav je. Sve sam se po gradu vrteo, mada sam ga za to i kupio. Ima na polovnjacima jedna 250ica. Evo ti link: Honda NX 250 Dominator WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda NX 250 Dominator, 1992. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 38000 km, Bajina Bašta. Cena 1.550 € - Motori -... A okacicu ti dole printskrin sa nekog videa sto imam, kako izgledam sa mojom visinom na njemu. Kad stoji je dosta visi nego kad se sedne na motor. Jer je bas mekan, i centralni amortizer i prednji. Cak malo i previse mekan @MarkoT Hvala ti. Jeste, i meni se TDR-ka dopada, ali je dvotaktna, a trazio sam bas cetvorotaknu masinu. Sve su to dobri motori. Varadero mi je ostao kao neka zelja, jer je bas dobar motoric i gledao sam ga ali nisam hteo da izdvojim pare za njega. A za farbanje - bio je da kazem ok, ali su nalepnice propale skroz od sunca i boja uzivo nije bila bas najbolja. Hteo sam da ga osvezim lepo, jer volim kad je sve doterano i na svom mestu A i ta boja mislim da nije bila oridjidji, jer na delu gde sediste dodiruje plastiku, vremenom je malo sastrugalo i ispod je crvena bila.
  2. Vizuelno sredjen. Jos samo neki detalji, da se ispolira i bice jos slika. A onda preostaju kocnice, lanac, ulje, sajla kvacila i trebao bi da je spreman za drum
  3. Hvala, hvala. Jeste, dobar je. Mada nemam iskustva da uporedim sa nekim drugim, ali mi se bas dopada Sto se tice potrosnje, trosio je oko 4l kad je bilo ovo hladnije vreme, pre nego sto vise nije moglo da se vozi. Mada ga jos nisam odvezao kod majstora da ga proceslja. To cu sad preko zime da sredim sve do sezone.
  4. Pa ne znam, ja prvi put cujem za ovo. Dosao sam u skolu, trazio za A1 da polazem, upisali me, polozio i cao. Nisu ni pomenuli da ne mogu da polazem za A1, mada ne znam ni zasto bi. Inace sam polagao u Desetka Auto, u Vojvode Stepe.
  5. Hvala, hvala. Ne treba mi vise za provlacenje po gradu. A i zelim sebe da ogranicim na nesto slabije, da se ne zalecem odmah Pa ako nekada odlucim da polazem za jace lagano cu to da uradim.
  6. Kao sto sam napisao u predstavljanju, nisam neki ludi motorista. Ovo mi je prvi motor. Kada sam gledao sta da kupujem, bilo mi je bitno da bude nesto veci motor (visok sam 192cm), da ne bude preterano tezak jer sam pocetnik i da moze da ide 70km/sat uzbrdo. Naravno sve ovo da upada u A1, jer sam za to polozio. Gledao sam Bullit Bluroc 125 (odustao jer je kinjez ili nesto izmedju), zatim mi se previse dopala Honda Varadero 125 (ali je skupa za polovnu 125icu, mada verujem da cu je i kupiti jednom ) i na kraju evo sta sam kupio. Cim sam ga video na oglasima odmah sam zvao momka koji ga prodaje. Volim adventure stil motora, tako da mu ovo dodje kao beba Honda NX 650. Evo slika kad sam ga kupio, pa kad sam ga rastavio. Poceo sam sredjivanje, plastike su sredjene i ofarbane u crno. Pa idemo dalje. Imacu pitanja sta i kako jer nisam nikada na motoru radio, ali to drugom prilikom. Vrlo je jednostavno sastavljen motor, divim se japancima kako su to lepo dizajnirali i uklopili sve
  7. Pozdrav od jednog ne bajkera. Ja sam Igor iz Beograda, imam 28god. Nisam nikad bio zaludjen za motorima, uvek sam vise kola voleo. I onda sam pre pola godine odlucio da polozim za motor kako bih mogao da idem do posla i da se vozikam po gradu. Polozio za A1 i prva ideja mi je bila da uzmem neki skuter do 125cc. Pa sam onda neko vreme zeleo Bullit Bluroc 125 i onda se predomislio, vrteo oglase polovnjaka i kad sam video Hondu NX 125 odmah se zaljubio. Tako da sam se vozikao par meseci, sad je u garazi. I moram da kazem da je divota. Da ne davim vise, idem da otvorim temu pa da predstavim motor. Pozdrav!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja