ArminMushic 0 Napisano Decembar 26, 2020 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa, prvi put sam ovde, jer su mi trebali neki saveti od vas iskusnijih a nadam se da sam na pravom mestu Hteo bih da pitam posto planiram sa najboljim drugom da obavim neku turneju do Grcke ili Italije i trebaju nam 2 motora za putovanje, ja vozim Yamahu x max 2020 ali sam hteo neki Tracer 900, V-Strom, Hodnu itd.za duze relacije... ja sam sa Yamahom kao firmom zadovoljan ali ako mozete da me uputite u kubikaze, u pouzdanost motora, da li je dovoljno 600cc, 700cc....1000cc, pisite vase preporuke.. drug visok 175cm ja 195cm...vidim da je to bitno da se spomene.. veliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ArminMushic 0 Napisano Decembar 26, 2020 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan I da spomenem, uzimamo samo novo i poslednje modele, znaci 2021 sad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5457 Napisano Decembar 26, 2020 Drug član, 818 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Ovo da ne zaboravimo crno dete? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ArminMushic 0 Napisano Decembar 26, 2020 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tek sam nasao ovaj forum, pa ako je neka fora od pre, nisam u toku :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Decembar 27, 2020 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Samo 1000 za duža putovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1179 Napisano Decembar 27, 2020 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, ArminMushic said: I da spomenem, uzimamo samo novo i poslednje modele, znaci 2021 sad... Pitao si za pouzdanost. Ja bih bezbrižnije krenuo na 1000km s mojom Yamahom iz 2002 godine jer je taj put već prošla Nov iz salona moraš da razradiš, prve hiljade kilometra ne smeš da dižeš broj obrtaja, imaš češće kontrolne servise. U prevodu, nema pouzdanosti bez redovnog preporučenog održavanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1027 Napisano Decembar 27, 2020 Drug član, 1009 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Na put do Grcke i Italije moje misljenje moze bez problema neki 600 ali da nije R. Uradis onaj prvi servis posle 1000km i gas. Na neku ozbiljniju turu tipa 6000km ili vise ja ne bih smeo da krenem a da ne vozim taj motor barem 2 godine dok ne steknem poverenja u njega i to ne bi uzeo model koji su sad izbacili nego neki koji se proizvodi neku godinu. Moje misljenje, ne mora da znaci da sam upravu. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2419 Napisano Decembar 27, 2020 Andragog, 4990 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Bilo koji nov da kupiš, na konju si. Potrebno je da pređeš 1000km i uradiš prvi servis pre dužeg puta. Možda možeš uraditi i taj prvi servis negde uz put !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2419 Napisano Decembar 27, 2020 Andragog, 4990 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan V Strom, Tracer, Versys, .. sve jedno, samo nek je novo. Kubikaža preko 600 na kraj svete teraj.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ArminMushic 0 Napisano Decembar 27, 2020 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan @srbac hvala brate, pomogao si mi..To me zanimalo da li je 600cc,700cc dovoljno.. a ovo za 1000km si u pravu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ArminMushic 0 Napisano Decembar 27, 2020 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvo smo gledali Hondu Africa Twin, Yamaha Tenere i to je to...Ali mnogo para ispada oko 15.000e...pa smo spustili kriterijum, sad Yamaha Tracer 700 kosta oko 8,900e, Honda Nc750x nesto jeftinija i zato sam pitao da li im sta “fali” posto je slabiji agregat u njima.. I sta mislite o KTM-ovim modelima? neko kaze preskup za odrzavanje... a meni on nesto simpaticno-ruzan motor.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Decembar 27, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa Tracerom 700 isao na dva duza puta. Jedan od 3.000km i drugi put 3.600km. Sva tri kofera i torba na suvozacevom mjestu. Sve bez ikakvih problema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Decembar 27, 2020 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan V strom 650XT od juna do danas 12300km, samo servis redovan. sedi vozi uzivaj . 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 891 Napisano Decembar 28, 2020 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam lupao glavu sta da kupim od pomenutih. Ciljao konkretno na V Strom 650 pa mi klot nekako nije to to, pa onda vidim XT verziju, pa koferi, pa cuda...cifra se ozbiljno poveca. Posle sam video Benelli TRK 502 X za koji sam se na kraju i odlucio, sa 3 aluminijumska kofera. U toj X verziji motor dodje sa svom dodatnom opremom koju bih svakako ugradjivao na bilo koji motor (kres barovi, stitnik motora, centralni stender, stitnici ruku, nosac za kofer...) A iskreno meni je lepsi od svih pomenutih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ArminMushic 0 Napisano Decembar 28, 2020 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mali Veseljak- brate imas pravo, ja isto tako razmisljam... Bratislav 1973 “digo” si me ovim komentarom :)) motor ti brutalno izgleda!! Marko 1995 brate bio sam u Ducati, gledao neki motor i oni prodaju Benelli, kazu mi da je to 3.najprodavaniji motor u Italiji, ali kad sam se malo raspitao motor je tezak za tu kubikazu, generalno nov motor, izgled ubica, ali je dosta ispod Yamahe, Suzukija i Honde realno za te pare motor je full..Ali koliko para toliko muzike.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Decembar 28, 2020 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ArminMushic je napisao: Mali Veseljak- brate imas pravo, ja isto tako razmisljam... Bratislav 1973 “digo” si me ovim komentarom :)) motor ti brutalno izgleda!! Marko 1995 brate bio sam u Ducati, gledao neki motor i oni prodaju Benelli, kazu mi da je to 3.najprodavaniji motor u Italiji, ali kad sam se malo raspitao motor je tezak za tu kubikazu, generalno nov motor, izgled ubica, ali je dosta ispod Yamahe, Suzukija i Honde realno za te pare motor je full..Ali koliko para toliko muzike.. Hvala, kolega. Evo jos par slicica od kad je stigao do danas da pomogne oko odluke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Decembar 28, 2020 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, Bratislav 1973 said: V strom 650XT od juna do danas 12300km, samo servis redovan. sedi vozi uzivaj . Motor bukvalno za put oko sveta Siguran sam da ce ti koferi za par godina biti izlepljeni gomilom zastavica raznoraznih zemalja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Decembar 28, 2020 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, baneBP je napisao: Motor bukvalno za put oko sveta Siguran sam da ce ti koferi za par godina biti izlepljeni gomilom zastavica raznoraznih zemalja. Nadam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...