InkaBar 8 Napisano Septembar 8, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Gde bi mogao da nadjem filter owoga tipa? (a da nije od preko...) ??? Inache mi treba 55mm prechnik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1371 Napisano Septembar 8, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan GUEVARA reklamira takve filtere u motomagazinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15211 Napisano Septembar 8, 2008 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 961 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan pokusaj na 064/1120-284 pantic predrag zastupnik u beogradu za K&N filtere ako ih nema zna gde mozes da ih nabavis pozz dragan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Septembar 9, 2008 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan imam 4 komada. 4000 din + postarina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 9, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan k&n pecurka u fals izvedbi koliko vidim na slici ponuda od drag-a je ok ako su orginal pa neka su i polovni a malo presli lepo se ociste i zaulje i po gasu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Septembar 11, 2008 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sto nudim, svake su novi. Kupiosam iz louisa. Samo posle video sam, da ne mogu da stavim na mog gsx-r-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Septembar 11, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Jel 55mm u prechniku? I koje si tachno uzeo, ima vishe modela? Uzeo bi ih, ali mi je malo cim jer shta ako ne stanu do rama? Jel bi mogao da im izmerish duzhinu pa da proverim na motoru? pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Septembar 13, 2008 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Jel 55mm u prechniku? I koje si tachno uzeo, ima vishe modela? Uzeo bi ih, ali mi je malo cim jer shta ako ne stanu do rama? Jel bi mogao da im izmerish duzhinu pa da proverim na motoru? pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...