ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 7, 2008 Zainteresovan, 983 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Imam yamahu xt125x 2007 i ne ide vise od 95-96km/h, !!!Sto to ? Gledam na netu i ono, njena brzina je oko 120-130 realno...Sta mislite zbog cega ne ide, da kazemo "kako treba" ??Nije mi jasno ???Da nema blokadu nekakvu na 100km/h ?Ali zasto , ona trosi 2.5l - 3.0 l u vrh glave ?Molim za pomoc ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 39 Napisano Septembar 7, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam motor je nov, i ne smes da teras pun gas dok se ne razradi. A sto se tice brzine, i moj YBR je iso toliko tako da. Potrosnja ne moze da predje preko 3.5l jer je moto 4t i ne znam koliko ti oces da ti on trosi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 7, 2008 Zainteresovan, 983 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan pa pazi, presao je 5.000km Ne , ja sam lose formulisao pitanje ?Mislio sam , sto bi neko stavljao blokadu, nije to sad neka azdaja da trosi 10l pa da on smanji i zadrzi na 2.5-3.0 litara... !! A da nije nesto drugo ?koliko tvoj ybr ide ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Septembar 7, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan blokada nema veze sa potrosnjom fabricki vecina motora ima blokadu koja se mice posle odredjenog broja km kad se masina razradi . blokada se stavlja kako bi se masina sacuvala dok se dobro ne razradi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 39 Napisano Septembar 7, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan YBR je isao isto ko tvoj, treba mu duuuug pravac da uhvati 100tku, ja sam ga jednom terao 110 ali nizbrdo. Znaci to ti je ta brzina 95 kmh i kraj, jednostavno ne moze vise slab je. PS. Jel sam ti reko da ce da ti dosadi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 7, 2008 Zainteresovan, 983 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan hahaaa ma neka, ne treba mi brze, ne ludujem ja ;D ma jok,hahaah Nego me vise nervira to sto ga svi gare 120, i to sigurno 120 ali jbg. a vise me nervira to sto mi pise 70 a ne 100 .. a sta ces, namesticu, pogledajte moj drugi problem i prokomentarisite eto malo, heh link=topic=23593.msg309886#msg309886 date=1220803974] blokada nema veze sa potrosnjom fabricki vecina motora ima blokadu koja se mice posle odredjenog broja km kad se masina razradi . blokada se stavlja kako bi se masina sacuvala dok se dobro ne razradi A to me i nervira, mozda nije skinuta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 142 Napisano Septembar 7, 2008 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan moj YBR je isao 110 sa mojih 90+ kila i koferom i to kad nije imao ni 1000km na satu. mislim da xt nema isti menjac kao ybr pa je zato sporiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Septembar 7, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan ja sam gledao neke testove u moto magazinu tamo kazu da je xt ima istu masinu kao ybr ali da ima malo yaci obrtni momenat sto znaci da je malo jaci. i na testu je pisalo da xt125 postize maksimalnu brzinu od 122km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 650 Napisano Septembar 7, 2008 Ne silazi, 5803 postova Lokacija: Minhen Motocikl: K1300R Prijavi odgovor kao problematičan Vidim po Internetu da neki voze taj motor i 135km/h. Pozovi neki Yamaha servis i pitaj da li ti motori imaju fabričku blokadu i koliko košta skidanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 7, 2008 Zainteresovan, 983 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan e pa tako cu i da uradim.Sutra cu da pozovem jamahu da ih pitam a ovo za brzinomer i brzinu, jel znate sta tu nije u redu ? pozvacu ih ja svakako , pa cu da ih pitam i za to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Septembar 8, 2008 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan [`_`]: blokada nema veze sa potrosnjom SAMO MI KAZI OD KAD TO DA BLOKADA NEMA VEZE SA POTROSNJOM? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Septembar 8, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan [`_`]: blokada nema veze sa potrosnjom SAMO MI KAZI OD KAD TO DA BLOKADA NEMA VEZE SA POTROSNJOM? pogresno sam se izrazio naravno da ima veze.ja sam mislio da kazem da se blokada ne stavlja da bi motor manje trosio nego da bi se sacuvala masina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 8, 2008 Zainteresovan, 983 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan pa da, tako ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Septembar 8, 2008 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan [`_`]: [`_`]: blokada nema veze sa potrosnjom SAMO MI KAZI OD KAD TO DA BLOKADA NEMA VEZE SA POTROSNJOM? pogresno sam se izrazio naravno da ima veze.ja sam mislio da kazem da se blokada ne stavlja da bi motor manje trosio nego da bi se sacuvala masina e za si vec u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 528 Napisano Septembar 19, 2008 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan hehe...ljudi, ja mog , doduse xt125r, vozio ravno 137km/h kad mi je radio brzinomer....imam negde i sliku ako hocete da okacim... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...