ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 7, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Cao ljudi, Da li znate gde ima da se uzme povoljno u Beogradu dobar donji deo, uzeo sam skoro jaknu u jamahi, a sad hocu i donji deo...Da li znate, ja sam mislio da odem u Rodic ali ne znam koliko su oni bas povoljni, heh Znaci gde ima da se uzme dobre pantalone(neke racing) i cipele dobre, ili cizme neke, stize zima jbg !? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Septembar 7, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Imaš banere gore sa par prodavnica pa vidi gde je najpovoljnije. Moja preporuka je Jasminko VIR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 578 Napisano Septembar 7, 2008 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš banere gore sa par prodavnica pa vidi gde je najpovoljnije. Moja preporuka je Jasminko VIR Tamo svi forumasi imaju i nekih 5 ili 10% popusta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 7, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Jaknu si kupio u Yamahi, a sada tražiš pantalone po povoljnoj ceni? ;D ;D ;D Koliko su te odrali za jaknu, majke ti? Pantalone, osim kod Jasminka, potraži u Guevari i Markosu, oni imaju povoljne cene. Ako ti nije hitno, strpi se do zimskog sniženja, imaju ga gotovo sve prodavnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Septembar 8, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Moze li nekako da se dodje do adrese tog Jasminka i VIR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Septembar 8, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Moze li nekako da se dodje do adrese tog Jasminka i VIR. :o http://www.bjbikers.com/motottim/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...