bigbad86 825 Napisano Septembar 7, 2008 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li biti neki skup, moto zurka, voznja u Septembru? Iz KG-a sam a ne znam skoro nikog od forumasha pa bi bilo lepo malo da se upoznamo. Naravno dolaze u obzir voznje koje su u lokalu Shumadije. A za skupove i malo dalje... Naravno najvishe bih voleo da organizuje se neka voznja Custom/Chopper/Naked Classic poshto sam sporac i ne volim da vozim brzo. Vozio bih se i sa R-ovima naravno ali njima ne bih odgovarao moj ritam voznje... i jel ima neshto u Septembru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1361 Napisano Septembar 7, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan pa pogledaj u moto skupovi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox 7 Napisano Septembar 7, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: CBR 1000 F SC24 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li biti neki skup, moto zurka, voznja u Septembru? Iz KG-a sam a ne znam skoro nikog od forumasha pa bi bilo lepo malo da se upoznamo. Naravno dolaze u obzir voznje koje su u lokalu Shumadije. A za skupove i malo dalje... Naravno najvishe bih voleo da organizuje se neka voznja Custom/Chopper/Naked Classic poshto sam sporac i ne volim da vozim brzo. Vozio bih se i sa R-ovima naravno ali njima ne bih odgovarao moj ritam voznje... i jel ima neshto u Septembru? V R S A C Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
silver riders 0 Napisano Septembar 8, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan ja se nadam da ce biti i Velika Plana... ako policija dozvoli ovog puta... javicu na vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...