Toreador 711 Napisano Decembar 23, 2020 Drug član, 1119 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Uplatio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 372 Napisano Decembar 24, 2020 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Update... Skupili smo 42.446 din do danas. Idemo dalje... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Decembar 24, 2020 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je malo kasno, ali mogli smo napraviti akciju/temu za humanitarnu prodaju ili aukciju? Uvek ima nekih sitnica ili viskova koje mozemo ponuditi u zamenu za uplatu na humanitarni racun. (znam da postoje pojedinacne teme, ali jedna izreklamirana je vidljivija i privlaci...) 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 372 Napisano Decembar 25, 2020 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Update... Skupili smo 53.446 din do kraja 24.dec. Bravo svima! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Decembar 26, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan A pitao sam se odakle nam onih 46 din. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Decembar 26, 2020 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan A pitao sam se odakle nam onih 46 din. Sent from my Redmi Note 9 Pro using TapatalkNamešteno, sve u znaku Rosija Sent from my STK-LX1 using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9901 Napisano Decembar 26, 2020 Ne silazi, 2304 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Uplaceno. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 26, 2020 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, NeshaXX je napisao: Update... Skupili smo 53.446 din do kraja 24.dec. Bravo svima! Znači prazno još 185 Deda Mraz džakčića? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosn 67 Napisano Decembar 26, 2020 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda AfricaTwin CRF1000D2J, Yamaha XMAX 400 Prijavi odgovor kao problematičan Dokle traje akcija prikupljanja novca, da li je kasno ponedeljak, utorak?Sent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Decembar 26, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nije kasnoSent from my SM-A715F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosn 67 Napisano Decembar 26, 2020 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda AfricaTwin CRF1000D2J, Yamaha XMAX 400 Prijavi odgovor kao problematičan Šta znam, u organizaciji sam neceg sličnog i mi svo sve završili, predali poklone....Ali vidim spisak od pre 2 dana, tako da pretpostavljam da je još aktuelno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Decembar 27, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka castSent from my SM-A715F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Decembar 27, 2020 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Uplaćeno - Vladimir Aleksić Nadam se da ćemo moći barem u Uskršnoj akciji da obradujemo drugare našim prisustvom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drager95 16 Napisano Decembar 27, 2020 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio aktivan na forumu i nisam mogao da nadjem kog datuma se kreće i gde može da se prijavi za kostim i to? Naravno i ovaj novac da se uplati.Izvinjavam se na neinformisanosti, zainteresovan sam da ucestvujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 316 Napisano Decembar 27, 2020 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio aktivan na forumu i nisam mogao da nadjem kog datuma se kreće i gde može da se prijavi za kostim i to? Naravno i ovaj novac da se uplati.Izvinjavam se na neinformisanosti, zainteresovan sam da ucestvujemNista od odlaska druze, zabranjen pristup domu, ici ce nekoliko ljudi sa foruma jer su dobili dozvolu da udju uz prc! test.. uplacuju se pare na racun pa ce od toga biti kupljeni paketici.A voznja samo slucajno NEorganizovana po gradu i okolini.. pa kad se sretnemo onda se dogovaramo Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 372 Napisano Decembar 27, 2020 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost situacija je da ove godine ne možemo u posetu deci u dom Poslaćemo im paketiće i čestike a videćemo ih čim prođe ovo zlo. Trenutni presek kaže da smo skupili 59.246 din za paketiće. Hvala svima! Ipak, nije još kraj. Klub BJBikers će dodati koliko bude falilo da se kupi paketić za baš svakog štićenika Doma Sremčica tako da nikad nije kasno da date donaciju. Svaka uplata se beleži i biće objavljena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16954 Napisano Decembar 27, 2020 Integrisan, 5016 postova Prijavi odgovor kao problematičan Do kada se primaju uplate? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1539 Napisano Decembar 28, 2020 Никад не једи жути снег!, 725 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Моја деца су се потрудила за други део...Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1428 Napisano Decembar 28, 2020 Svrati ponekad, 435 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se bio u nekoj guzvi sad uplaceno. Ponosan sam sto sam deo ove akcije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Decembar 28, 2020 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravite klince. Uplaćeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 316 Napisano Decembar 28, 2020 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi gde mogu da nadjem ona skoro jednokratna odela kao sto smo nosili prethodnih godina? Evo me trazim po ovim kinezima ali nema nigde.. ima decijih.. ali za ovu malu decu, ne za decu od 0.1+ tona..Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ajnamen 0 Napisano Decembar 28, 2020 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star 650 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Borzegi said: Ljudi gde mogu da nadjem ona skoro jednokratna odela kao sto smo nosili prethodnih godina? Evo me trazim po ovim kinezima ali nema nigde.. ima decijih.. ali za ovu malu decu, ne za decu od 0.1+ tona.. Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk I ja imam isti problem... Za sledecu godinu sam zapljunuo krojaca, ali za ovu ostadoh kratkih rukava (i to bukvalno jer sam pokusao da obucem to neko mikro-odelo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 316 Napisano Decembar 28, 2020 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam dedamrazova odela.. za samo 18.000 dinara.. hahahahaNeka hvala, delicu poklone deci obucen normalno, bez koka-koline reklame..Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Decembar 28, 2020 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi moglo da se organizuje nešto "celogodišnje", da se na nekim BJB akcijama skuplja u neki fond novac namenski za ovu akciju? Ovako pred Novu Godinu svi imaju troškova na sve strane... Preko godine, po 5-6-10ak hiljada mesečno možda kroz neku light animaciju članova, čak samo objavljivanje koliko je prethodnog meseca skupljeno može nekog da pogura da ovaj mesec uplati... Ko koliko i kad može, pa onda u decembru smo mnogo bliže sumi koja je potrebna da SVIM drugarima kupimo po paketić za NG, samim tim će se i lakše skupiti zadata suma.. Evo ja prvi kad budem išao na neke duže ture bih uplatio negde.. Uradim mali servis, kupim ovo, kupim ono, pomoć na putu, dam 50e za spavanje, 50e na gorivo, jedem ko popisna komisija, kafa jedna, druga,..., peta... Malko samo da se odreknemo (realno neće se ni osetiti, jedna kafa ili paklica cigreta manje).. Primetio sam da se učestvuje u raznim humanitarnim akcijama, da se poziva ovde na forumu i da je odziv veliki, i to pokazuje koliko je bajkersko srce, svaka čast svima. Ovo pisanije je više neko moje razmišljanje, možda i ima smisla, možda ne. U mojoj glavi ima smisla. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3640 Napisano Decembar 28, 2020 Drug član, 983 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Neko izmislio za juče 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...