carlos 111 Napisano Septembar 5, 2008 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo, interesuje me da li je neko od vas vozio SHIVER 750 i kakvi su mu utisci ? Ne interesuju me testovi vec samo licna iskustva,a posebno kasnjenje na odaziv gasa, jer ja taj slucaj imam u kolima (ride by wire) i mogu vam reci da me izuzetno nervira i smeta u kriticnim situacijama. Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Septembar 8, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Kasnjenje kod odziva gasa zbog Ride by wire sistema je rijeseno. Ove godine su vlasnicni modela Shivera koji su imali taj problem pozvani da im se taj problem rijesi kod ovlascenih servisera, u garantnom roku. Bar u HR. Ima dosta elektronike, imas izbor tri mape paljenja, tipa: mapa za mokru podlogu, tu se motor bas slabije odaziva na gas, slabije vuce, nije zivcanm i manje trosi. Sledeca mapa je tipa normal i tu motor vec ide opako dobro, vuce izuzetno jako iz niskih obrtaja, ma djavo pravi. Treca mapa je sport i nema potrebe da se prica o njoj, vidi sta se desava na drugoj mapi. Imam mi ga drug iz Hr, Istra, i prezadovoljan je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Septembar 8, 2008 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Space Director,hvala na odgovoru. Procitao sam sve postove o Shiveru na hrvatskom forumu,oni ih dosta voze , koliko vidim, ali me zanima kakva je situacija kod nas,kakvi su serviseri za Apriliju , s'obzirom da je sam motor ovde skup kao vatra, za razliku od okruzenja , gde je malo skuplji od konkurencije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Septembar 14, 2008 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Posle dosta razmisljanja odluka je doneta-SHIVER,naravno NOV i naravno BELI. Za tri dana 530 km,prvi utisci odlicni,mada je isuvise rano,vozi se do 4-5000 o/min do prvog servisa. Evo i par slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Septembar 14, 2008 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan prelep motor,nadam se da ce mu biti toplo pored radijatora ;D..sala mala...kako bude tekla voznja ti nas izvestavaj o tvojim utiscima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Septembar 14, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Nek te lepo i dugo sluzi! Napravio si pravi izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 15, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, za ovakvu lutku će morati da skvikne nešto ;D ;D ;D Dolazim ovih dana, a možda već danas, da je vidim uživo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Septembar 15, 2008 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, za ovakvu lutku će morati da skvikne nešto ;D ;D ;D Dolazim ovih dana, a možda već danas, da je vidim uživo Samo izvoli,pivo je 'ladno,a za ostalo ćemo se dogovoriti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 16, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan cestitam na kupovini stvarno prelep motor kada sam ga prvi put video uzivo odusevio sam se .zelim ti puno srece sa njm i samo vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Septembar 16, 2008 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Motoras,često sam čitao tvoje postove u temi Z 750,pošto je on bio u mom užem izboru, ali sam se odlučio za Apriliu,pa ćemo videti kako će se pokazati. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrshavko 5 Napisano Septembar 16, 2008 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan KO li te presao da kupis Apriliu? :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 16, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam je uživo, nema šta, lutka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Septembar 17, 2008 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan KO li te presao da kupis Apriliu? :) Ma sam sam se 'prešao' , a KO me je samo podržao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Septembar 17, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Neka te lepo i dugo sluzhi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 17, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kad ces do bg-a da se malo provozamo zajedno pre nego sto pocne zima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Septembar 18, 2008 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Kad ces do bg-a da se malo provozamo zajedno pre nego sto pocne zima? Hvala na pozivu! Ja bih odmah,ali me ubi ovo vreme.Moraću u BG na servis,pa se javljam.Lepo bi izgledale zajedno BELE zverke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 19, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kad ces do bg-a da se malo provozamo zajedno pre nego sto pocne zima? Hvala na pozivu! Ja bih odmah,ali me ubi ovo vreme.Moraću u BG na servis,pa se javljam.Lepo bi izgledale zajedno BELE zverke. Ma kakve veze ima vrema ko imas opremu? Vazno je samo da nije ispod 0 da ne ledi ja ne silazim sa njega i po kisi vozim svaki dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 19, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Shiver je jedan od mojih najomiljenijih bajkova! :o :o Svaka cast na kupovini. Citao sam testove Shivera u Moto Pulsu i samo su hvalili motor, tako da mislim da si napravio odlicnu kupovinu. I ja da sam u mogucnosti, izabrao bi Shiver(sto je tice nejkeda)! Srecno da se navozas! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 20, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog testa http://www.webbikeworld.com/aprilia/shiver/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 21, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Boja mi se ne dopada, ali svaka cast na izboru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 21, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Boja mi se ne dopada, ali svaka cast na izboru. Lepo mu čuči bela perla, mnogo lepše nego na slikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 16, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Belaci golaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Octobar 17, 2008 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan da te lepo sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...