X8 Vračar 4860 Napisano Decembar 19, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Možda je olakšavajuća okolnost što si želeo da ga uradiš kako treba. Tako su mene ubeđivali kada su hteli da skidaju glavu. Lupim cifru da će da košta od 500e na više, gazda servisa me ubeđivao da je manje. Reko, hvala neka ga ovako, pa će pod presu prvom prilikom. Bolje nego da pola vrednosti celog dam za popravku 15 godina starog auta kome će ulje nastaviti da curi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1683 Napisano Decembar 19, 2020 Drug član, 1202 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika dok sam jos mislio da mogu moje da izvadim iz glave secenjem. Mnogo truda uz prevelik rizik. Radila je teska artiljerija, velika brusilica, mala macola, sekac, grejanje, pajser i ostalo. Izasla je jedna ali jadna rasecena po telu, unistena. Batalismo rabotu dok je vreme.. Uzete druge i zavrsen posao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8367 Napisano Decembar 19, 2020 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je i elegantnijih nacina za izvuci, ali dobro.. Bitno da: pali, radi, ide.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3838 Napisano Maj 2, 2021 Drug član, 461 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan On 12/19/2020 at 8:12 PM, malitomic said: Evo par slika dok sam jos mislio da mogu moje da izvadim iz glave secenjem. Mnogo truda uz prevelik rizik. Radila je teska artiljerija, velika brusilica, mala macola, sekac, grejanje, pajser i ostalo. Izasla je jedna ali jadna rasecena po telu, unistena. Batalismo rabotu dok je vreme.. Uzete druge i zavrsen posao Vidi se neiskustvo. Trebalo je da seces kamenom od 1 mm za al 5-6 mm od dizne pa da onda odlomis ceo komad. Cim napravis kanal lako mozes da odvalis komad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...