Mafone 3 Napisano Decembar 7, 2020 U prolazu, 21 postova Lokacija: Niksic Motocikl: Honda transalp600 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima....moze li mi neko reci kako srad 750cc ima 74kw,zar nije svaki sa direktnim ubrizgavanjem 750cc 135ks inace je 1999g Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6791 Napisano Decembar 7, 2020 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Može biti da je za tržište gde je snaga limitirana na 100ks...74kw je upravo toliko. U Nemačkoj su se recimo jedno vreme prodavali motocikli sa isključivo limitiranom snagom. Bez obzira na to što je taj model ima mnogo više kada je "otvoren". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mafone 3 Napisano Decembar 7, 2020 U prolazu, 21 postova Lokacija: Niksic Motocikl: Honda transalp600 1999 Prijavi odgovor kao problematičan E pa nedje sam procitao da je taj model za njemacko trziste....e sad kako da znam jeli otvoren ili je i dalje na tu limitiranu snagu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mafone 3 Napisano Decembar 8, 2020 U prolazu, 21 postova Lokacija: Niksic Motocikl: Honda transalp600 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Kao da ovo treba da se uradi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mafone 3 Napisano Decembar 8, 2020 U prolazu, 21 postova Lokacija: Niksic Motocikl: Honda transalp600 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledacu imam li obe blokade,mada ova zica sa kompa nije sigurno prekinuta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7774 Napisano Decembar 8, 2020 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Nista se ti ne sekiraj, odavno je to neko skinuo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mafone 3 Napisano Decembar 8, 2020 U prolazu, 21 postova Lokacija: Niksic Motocikl: Honda transalp600 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ja mislim,imali su kad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...