MidHighLow 4 Napisano Decembar 7, 2020 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi! Zovem se Mihailo a vozim Yamaha fzx 750 motor. Sam održavam moju bebicu pa će uglavnom moja pitanja i odgovori biti vezani za mehaniku. Pozdrav iz Niš (a)! :) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Decembar 7, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao. Lep motor. Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1784 Napisano Decembar 7, 2020 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Mihajlo. Lep i ne tako cest motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10948 Napisano Decembar 7, 2020 Drug član, 1563 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao Mihailo, motor ti je prelep! Baby Vmax To je ista mašina kao kod mene, samo malo manje snage. Većinu stvari i ja radim sam pa možemo sarađivati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10690 Napisano Decembar 7, 2020 Hronični Motociklopata, 7411 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Prelep motor taj FZX, jedan od najlepsih iz te branse 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MidHighLow 4 Napisano Decembar 7, 2020 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari, tek će biti lep na proleće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MidHighLow 4 Napisano Decembar 7, 2020 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, bajker71 je napisao: Dobro došao Mihailo, motor ti je prelep! Baby Vmax To je ista mašina kao kod mene, samo malo manje snage. Većinu stvari i ja radim sam pa možemo sarađivati. Uvek sam za saradnju i razmenu mišljenja/iskustava. Ovog trenutka se mučim da nabavim podloške za štelovanje ventila a da mi ne ogule kožu s leđa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10948 Napisano Decembar 7, 2020 Drug član, 1563 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 106 Napisano Decembar 8, 2020 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze i dobrodosao Javi se za neku voznju kada vreme dozvoli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MidHighLow 4 Napisano Decembar 8, 2020 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, MladenV je napisao: Pozdrav druze i dobrodosao Javi se za neku voznju kada vreme dozvoli Druže, vrlo rado, ali tek na proleće. U fazi sam kompletne restauracije. Rešio da ga napravim na fabričko stanje. Vožnja pored BMW-a bi bila zanimljiva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 150 Napisano Decembar 9, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugar i dobro došao !!!! Idemo Niiiiiššššš............ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...