mradomir 3056 Napisano Decembar 6, 2020 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan @davidloki ne bih se složio sa kolegama. Ta guma je ok dok ti ne zatreba u kritičnoj situaciji. Pri naglom kočenju krene da poskakuje i gubi grip daleko lakše nego normalna guma. Sa svakim pređenim km će ta deformacija da se povećava. Menjaj to što pre. Govorim iz ličnog lošeg iskustva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Decembar 6, 2020 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rece Radomir,ta guma je pri kraju zivota neces se sa njom mnogo navozati.Probaj da reklamiras,trebalo bi da je u garanciji,kazi samo da trese i pravi se lud. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 6, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan meni se to na nekim gumama dešavalo a na nekom ne.Kad sam dosta nagnut osećo sam sitno poskakivanje.Ali guma je bila više nafronclana i mnogo bliže ivici.Onda sam uzeo skalper i te uzdignute ivice skinuo .Više nije poskakivalo a guma je imala oko 3000 do kraja i nije se maltene ništa pojavilo ponovo. Napominjem da su samo ivice bile dignute a nisu se videli bubrezi.Jednom sam to video i na prednjoj mišelinci onoj sa skroz sitnim poprečnim šarama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11746 Napisano Decembar 7, 2020 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Evo resenja-promenis titulu tvojoj gospodjici u gospodju,onda dok deca ne narastu imas lufta 15-tak godina da se navozas,posle toga se opet vratis na kockanje gume,ali tada te vec boli uvo za to. Sala mala,ali slazem se sa Radomirom i Ivicom-svakakve smo gume bili prinudjeni da vozimo,ali sa gumama ne treba praviti kompromise u ovo vreme kad imas izbor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dranik 134 Napisano Decembar 7, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, piki je napisao: ali slazem se sa Radomirom i Ivicom-svakakve smo gume bili prinudjeni da vozimo,ali sa gumama ne treba praviti kompromise u ovo vreme kad imas izbor. I moje mišljenje je isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidloki 1341 Napisano Decembar 7, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam razumeo. Probleme sa bubrezima je napravila gospođica. Pokušaću to da joj objasnim, napomenuću joj da ide nova godina uskoro, i da možda uspe na popust da naleti Kao podršku , priložiću vaše komentare. Tako da ću na dalje apsolutno imati dodatnu podršku da idem sam na Adhoc vikend vožnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8223 Napisano Decembar 7, 2020 Solo Rider, 3163 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Да њу или себе не излажеш беспотребним трошковима пробај да промениш госпођицу, па ако се јави исти проблем онда нек' се учипе за нов сет гума.....ако 'оће да се возе Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Decembar 7, 2020 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Mali ti je pritisak u gumiПослато са SM-A705FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...