bugiman 729 Napisano Decembar 5, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam pomenuti pametni punjac za akomulator u Lidl-u. Ali posto mi je "struja", velika misterija, zamolio bih nekog da mi pojasni koje programe koristim za moj akomulator i sta tacno znace. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8365 Napisano Decembar 5, 2020 Solo Rider, 3203 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ima mod samo za auto. Za motor u svim opcijama punjenje je izmedju 0.8 A- 1.5 V. Ovaj će ti urnisati acu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Decembar 5, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Predpostavio sam, zato pitam. To sam skapirao tek kad sam kupio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 6, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pa neće ga baš urnisati, ako se prikači na sat vremena. Definitivno punjač nije za održavanje ovog akumulatora, ali za neko brzo punjenje može da se koristi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8365 Napisano Decembar 6, 2020 Solo Rider, 3203 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pa neće ga baš urnisati, ako se prikači na sat vremena. Definitivno punjač nije za održavanje ovog akumulatora, ali za neko brzo punjenje može da se koristi...Nisam bio te sreće. Sve sam probao varijante sa auto punjačima i aku mi nikad nisi izdržali dve sezone. Obično posle nekog dopunjavanja krene da čopa. Imao sam utisak kao da ga šokira. Kupih "pametne" i kvalitetne (čitaj skupe) .....na motorima piče šestu godinu, na autu osma. Zbuči šašavo ali mene glava ne boli Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JohnyBravo 55 Napisano Decembar 6, 2020 U prolazu, 85 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja taj za motor iz Lidla. Izgleda kao ovaj sa slike. Ako je i tvoj kao ovaj moj onda bi morao, kada prodjes kroz ceo meni, da imas ovu slicicu za motor. To je mod za motor koji puni sa nekih 0.5 ili bese 0.8A, ne secam se tacno, a motor mi je spakovan i puni se akumlator i nije mi sada pri ruci da bih mogao tacno da ti kazem i model punjaca i na koliko puni taj mod. Svi ostali modovi su za punjenje sa jacom strujom, koja bi definitivno zaeznula akumulator na duze staze. Evo ti i link sa Youtuba, cisto da vidis o cemu se radi: Koliko se secam, bese je bio u Lidlu jos jedan Ultimatespeed punjac, samo sto je bio crn i bese nije bio za motor, tj. nije puni slabijom amperazom. Mozda si ti kupio taj, a ne ovaj crveni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2038 Napisano Decembar 7, 2020 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da punis i na taj.Ukoliko je pulsni, nista se nece dogoditi ( a pretpostavljam da jeste).Cim izjednaci napon, prestace sa punjenjem.Problem je ako je linearni, onda ces da prokuvas aku.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8365 Napisano Decembar 7, 2020 Solo Rider, 3203 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Bila tema sa tim punjačima iz Lidla .....dosta su ih reklamirali da riknjavajuPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano Decembar 7, 2020 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja taj za motor iz Lidla. Izgleda kao ovaj sa slike. Ako je i tvoj kao ovaj moj onda bi morao, kada prodjes kroz ceo meni, da imas ovu slicicu za motor. To je mod za motor koji puni sa nekih 0.5 ili bese 0.8A, ne secam se tacno, a motor mi je spakovan i puni se akumlator i nije mi sada pri ruci da bih mogao tacno da ti kazem i model punjaca i na koliko puni taj mod. Svi ostali modovi su za punjenje sa jacom strujom, koja bi definitivno zaeznula akumulator na duze staze. Evo ti i link sa Youtuba, cisto da vidis o cemu se radi:[/url] Koliko se secam, bese je bio u Lidlu jos jedan Ultimatespeed punjac, samo sto je bio crn i bese nije bio za motor, tj. nije puni slabijom amperazom. Mozda si ti kupio taj, a ne ovaj crveni.Osim ako je AGM akumulator. Onda se podešava na "pahuljicu" a ne na motocikl ako se dobro sećam. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toma49 0 Napisano Jul 28, 2021 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Postovani. Izgubio sam upustva za ulgd 10 a1. Mozete poslikat i poslat na toma49ka74@yahoo.com Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Octobar 21, 2024 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan On 7/28/2021 at 11:36 AM, Toma49 said: Postovani. Izgubio sam upustva za ulgd 10 a1. Mozete poslikat i poslat na toma49ka74@yahoo.com Hvala https://www.uputstvo.rs/ultimate-speed/ulgd-10-a1/упутство-за-употребу?p=52 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...