YOman 109 Napisano Jun 28, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Eto, silom prilika i dogadjaja po Drakulinoj Zemlji morao sam se "otvoriti" za Aftermarket Windshild..... Posle svega,imao sam i srece da kod nas, odmah u ponedeljak(par sati po povratku), pronadjem Givi-jev-hi-quallity-povisheni-ojachani-aftermarket-windshild.... I to po sistemu : Dobar dan. Dobar dan. Ja bi da kupim.... Da, imamo!!! :shock: Ja: Mislim,mogu odmah da dobijem? Ona: Naravno! :shock: Mislio sam da se ovo nece kod nas skoro dogoditi! Kod Nas! :shock: Ok. Ostalo znate. evo malo slika: Before : After (Sa podignutim shild-om na najvishu tachku): After(Sa spushtenim shild-om na najnizzu tachku): Ps.Ova poslednja varijanta mi najvishe odgovara za vozznju po gradu tako da ce ostati tako do daljnjeg... I to je to! Srce je Opet na mestu! :bouncefire: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Jun 29, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan TOOOOO MAJSTORE!!!! :twisted: Moj omiljeni sport ''dodrkavanje Stroma''!!! Nek je sa srecom od strane sabrata iz ''Strominih svedoka'' ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Jun 29, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Posle svega,imao sam i srece da kod nas, odmah u ponedeljak(par sati po povratku), pronadjem Givi-jev-hi-quallity-povisheni-ojachani-aftermarket-windshild.... A kome ovde mogu da se obratim po tom pitanju? Givi, MRA, neka-manje-poznata-jeftinija marka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1009 Napisano Jun 29, 2006 Ne silazi, 5460 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Srecna prinova,pardon obnova!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jun 29, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kad Evropskih stromera, ovakvi visoki vetrobrani su relativno retki, dok ih u USA ima valjda svaki (tamo su razmazeniji pa se trude da ubiju svaki dashak vetra), a nisu retki ni jos visi. Meni licno se ne svidja (ovo je moje licno misljenje, nemoj da ga uzmes za zlo). Podseca me na vetrobran sa vespe a isti efekat postize i onaj mali dodatni vetrobran na MRA. Kako god, neverovatno je da si ga nasao tako brzo! S obzirom da ti se jos i svidja, ubo si bingo! Da ti ovaj malo duze traje :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Jun 30, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Visoki su keva za put. Jupi za tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...