ghostrider323 60 Napisano Novembar 30, 2020 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Koju pastu koristite za poliranje plastika , tj neka pasta koja je i za plasticne delove i metalne ima li neka sto se kaze dva u jedan a da je neko koristio? Sad dok je zima da se malo zanimam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Novembar 30, 2020 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim sva tri cepa paste 3m i tri sundjera. Svaka pasta sa svakim sundjerom, to bude profi. A kad poliram motor koji je farban pre dve god samo ultra fina, mislim da je ljubicasti cep i crni najfiniji sundjer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Novembar 30, 2020 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Znaci sve tri mogu da poliraju i plastiku i metal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Novembar 30, 2020 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Pa logično razmišljamo, baza i lak su isti i na plastici i na metalu. Poliraš lak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Novembar 30, 2020 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Ok ne razumem se bas pa zato i pitam da li je isto , hvala u svakom slucaju probacu sa tom pastom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2311 Napisano Decembar 1, 2020 Drug član, 1124 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Takodje i ja poliram sa 3M pastom, vec nakon prvog koraka vidis rezultat. Vodi racuna, plastika je daleko zahtevnija od metala jer se lako iskrivi, pukne, desi se i da je sagoris sa vecim obrtajima (naravno pricam za polirku masinu) . Neka ti neko pokaze ili pogledaj malo na YT. Sve u svemu nije nauka velika i uz malo truda budes 'sam svoj majstor' sto se tice poliranja ne samo za motor, vec i auto, farove, stop svetla itd. Probaj rukom prvo, trljas malo vise ali nemas bojazni da nesto pogresis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 327 Napisano Decembar 2, 2020 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Imas po YouTube dosta klipova o poliranju,al po meni za pocetak nadji neku dual action polirku,izbegni ako mozes rotacione i bez mnogo pritiska i obrtaja. Nije zgoreg da dobro ocistis od voska i proteras i kednu ruku gline pre svega a paste koristis prema ostecenjima. Pored preporucene 3M nije losa ni Menzerna,ako nije crna boja probaj sa onom 3u1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 247 Napisano Decembar 2, 2020 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam letos polirao svoj motor. Na zalost samo polir pastom nisam mogao nista da uradim. Jednostavno nije bila dovoljno abrazivna ili je lak toliko jak da bukvalno nije imalo nikakav efekat. Na kraju sam vodenom smirglom lagano osmirglao sve pa tek posle presao polir pastom. Kako nisam smeo previse da skidam vodenom smirglom i dalje nije savrseno ali je daleko bolje nego sto je bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2617 Napisano Decembar 2, 2020 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Jel imate neku preporuku za vosak za rucno nanosenje? Koristio sam K2 dosta dobar efekat, ali kratkotrajan.Razmisljam da probam sonax ili neko ima preporuku za drugi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10986 Napisano Decembar 2, 2020 Drug član, 1115 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su svi ti voskovi otprilike istog vremena trajanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2617 Napisano Decembar 2, 2020 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Pa I ja mislim, al rek'o, ajd da pitam mozda nisam u pravu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 327 Napisano Decembar 3, 2020 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Carnauba vosak chemical guys butter wt wax ili kornjaca kao ekonomik varijanta. Solidno se zadrzavaju,cak nisam siguran dal je chemical toliko bolji koliko je skuplji. Jel neko probao keramiku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2617 Napisano Decembar 6, 2020 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Danas voskirao auto sa K2 Ultra wax cena 550din. Efekat vrhunski, svaka preporuka.U pakovanju moze da se uradi 3-4 puta sto je sasvim ok.Gledao sam Soft 99 Japanski, ali mi bilo mnogo 5500din. Verujem da je odlican, nema sumnje. Mislim da ovaj sasvim dobro odradi posao.Sutra kacim slike da vidite rezultat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1944 Napisano Decembar 6, 2020 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ocekuj rezultate vrlo kratkog daha. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Decembar 6, 2020 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo neki vosak-pasta u kit komercu. Nije losa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2617 Napisano Decembar 6, 2020 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Ocekuj rezultate vrlo kratkog daha.Znam, koristio sam ga vec letos. Vidi se posle par pranja u samousluznoj da voda vise ne klizi lako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...