ProMaster 8879 Napisano Novembar 29, 2020 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Stigao mi je na mail poziv za ovu peticiju, nikada ni jednu nisam potpisao sa vise zelje da uspe, pa vas molim da uradite isto. Ukratko, pozivaju se gradovi (u ovom slucaju Beograd) da novac, namenjen proslavi Nove godine, odnosno isplati vec dobro nafatiranih estradnih umetnika, proslede za lecenje dece. DA SLAVIMO ŽIVOTE DECE PETICIJE.KRENI-PROMENI.ORG Našim naizgled malim drugarima, a u stvari velikim i neustrašivim borcima koji se sada nalaze u bolničkim posteljama i biju najvažniju bitku u svom životu potrebna je... Voleo bih da me debeli bezosecajni likovi na vlasti iznenade i urade makar jednu dobru stvar na hiljadu losih. 4 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Novembar 29, 2020 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Potpisano 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15882 Napisano Novembar 29, 2020 Integrisan, 9301 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Takodjer 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5487 Napisano Novembar 30, 2020 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6007 Napisano Novembar 30, 2020 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne uspeva mi. Mozda zbog lokacije? Pokusam ujutru ponovo. Podrzavam 100%! Iako sam muzicar (sad vec bivsi) smatrelam da je zdravlje prioritet. Muzicari i ugostitelji su najpogodjeniji ovom situacijom... Materijalno. Ali su zdravlje dece i sreca na pvom mestu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8879 Napisano Novembar 30, 2020 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se da su muzičari i ugostitelji jako pogođeni. Medjutim, Beograd (a i drugi gradovi) nikada nije za Novu godinu promovisao nekog u usponu, već je to mesto na bini rezervisano za one najveće "zvezde". A kako da objasnim da za te ne osećam neku empatiju. Dovoljno su zaradili i ako nemaju i fale im i ove pare, neka izvinu malo. Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2098 Napisano Novembar 30, 2020 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Potpisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rašica 152 Napisano Novembar 30, 2020 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan Sa izrazitim zadovoljstvom sam potpisao i poslao svim ukućanima i prijateljima da to urade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Novembar 30, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Upravo potpiso.Ocel ko da upali rasvetu za takozvanu Novu Godinu?Sent from my SM-A715F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Novembar 30, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ova nasa drzava to smo u stvari mi njeni gradjani a sve ostalo je nase angazovanje. A zli su tu kad dobri cute.Sent from my SM-A715F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8879 Napisano Novembar 30, 2020 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam Bruno sta bih ti rekao, da li je mnogo zlih i samozivih ili sta je vec problem, ali definitivno da imamo problem.. Znam samo da imam odvratan osecaj dok slusam o ekonomoskom evropskom tigru i milijadama eura, dok je sve vise i vise dece na cekanju za lecenje. Ono sto me posebno porazi, je sto vidim da ima i dece koja cekaju zbog par hiljada eura, mesecima, a izlecenje sa tim parama je skoro zagarantovano. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Novembar 30, 2020 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Potpisao i prosledio u neke viber grupe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Novembar 30, 2020 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Potpisao i prosledio dalje, odlična akcija. poslato preko one stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 30, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Potpisano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 493 Napisano Novembar 30, 2020 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Potpisao. Doduše... promenio prebivalište Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Novembar 30, 2020 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je uopste potrebno glasova za peticiju da bi je predstvanici vlasti uvazili? Trenutno je prikupljeno preko 40.000 potpisa. (U ustavu pise da je za promenu zakona inicijativom dovoljno 30.000 , a za referendum 100.000 glasova biraca - za peticije nisam nasao podatak) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6007 Napisano Novembar 30, 2020 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Potpisao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8879 Napisano Novembar 30, 2020 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je uopste potrebno glasova za peticiju da bi je predstvanici vlasti uvazili? Trenutno je prikupljeno preko 40.000 potpisa. (U ustavu pise da je za promenu zakona inicijativom dovoljno 30.000 , a za referendum 100.000 glasova biraca - za peticije nisam nasao podatak) Nisam ni ja, ali pretpostavljam da pokretači peticije znaju ili vide da broj potpisa stalno raste, pa čekaju da uspori, a ujedno i tolikim brojem daju ozbiljan legimitet peticiji ( kao da sam dečji život nije dovoljan).Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Novembar 30, 2020 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da, deciji zivot je najvazniji i to se podrazumeva kod svakog gradjanina zdravog razuma! Nemam obicaj da ucestvujem u peticijama (ovde jesam zbog dece) pa me je zainteresovala sama institucija peticije, izmedju ostalog i zbog toga sto su mnogo puta pokretane i od strane motociklista. Saznao sam da je nekada postojao poseban zakon o peticijama koji je ukinut. Danas je od tog zakona ostao samo jedan clan u Ustavu Srbije gde se kaze da "narod ima pravo na peticiju" i to je sve. Ne pise ni koliko potpisa treba, ni vremenski okvir za izvrsenje, ni ko je nadlezan, bas nista, sto znaci samo jedno - da svaki serif na vlasti moze da istu ne uvazi zbog milion razloga koji nisu definisani. Citam da i ako postoji peticija definisana na nivou grada Beograda, to bi trebalo da bude otprilike 10% od ukupnog broja stanovnika, znaci oko 160.000 potpisa sto je apsurdno, jer kao sto sam rekao, za inicijativu je dovoljno do 30.000 potpisa a to bi trebalo da je "jaca" institucija od peticije. U svakom slucaju nadam se da ce ovo uspeti. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1987 Napisano Decembar 1, 2020 Drug član, 1129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam peticiju i dodao bih.Iako sam otisao iz Uzica 2001-e, retko, ali uvek sa osmehom idem tamo... Ovoga puta, koliko god “naopaki” i ku**eviti bili, dali smo primer: Užice dalo primer Srbiji! Novac namenjen za Novu godinu ide bolesnoj deci (VIDEO) - OGLASNA TABLA - INFO WWW.UZICEOGLASNATABLA.COM Na sednici Gradskog veća doneta je odluka da grad Užice za predstojeće novogodišnje praznike neće organizovati proslave, koncerte, vatromet. Za kićenje grada biće utrošeno 1,2 miliona dinara, kao i prethodne godine, dok će sredstava namenjena za dodatno kićenje biti preusmerena za lečenje bolesne dece. Prema rečima gradonačelnice dr Jelene Raković Radivojević sredstva... Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10300 Napisano Decembar 2, 2020 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Potpisano i prosledjeno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Decembar 5, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Done Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ibivan 169 Napisano Decembar 6, 2020 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki en500c Prijavi odgovor kao problematičan Ja veoma retko pisem, ali redovno pratim bjbikers. Potpisano i od mene!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8075 Napisano Decembar 8, 2020 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Potpisao kad je bilo 30.000, vidim da se u međuvremenu lepo proširila ideja. Definitivno, ništa bez građanskog aktivizma koji će vršiti konstantan pritisak na ovaj politički š...m. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...