KRX 82 48 Napisano Novembar 29, 2020 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem hondu transalp. Od vlasnika i da bude u odlicnom stanju bez ulaganja. Hvala puno i zivi bili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano Decembar 25, 2020 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen Transalp. Hvala svima i veliki pozdrav za sve. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5192 Napisano Decembar 25, 2020 Drug član, 1862 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlje da se voziš! Baci neke detalje, slike ... Pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano Decembar 25, 2020 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Godiste je 1997,crno sivi sa dva diska. Ocuvan je maksimalno,koliko je to moguce za njegove godine. Bivsi vlasnici su mu pruzali neku dozu zdrave ljubavi,sto ce da se nastavi i u mom slucaju. Slike cu da postavim samo da ih smanjim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5400 Napisano Decembar 25, 2020 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, postavis na postimage.com i kad ubacis sve, stavis u opciji direct link, i samo copy paste ovde, lupis enter posle svake slike i u full rezoluciji se stave 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano Decembar 25, 2020 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5400 Napisano Decembar 25, 2020 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Lepa! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1637 Napisano Decembar 25, 2020 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Gde si kupio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano Decembar 25, 2020 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Biker Q koliko sam ja razumeo njegovi su iz tvog mesta a decko je u Nisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano Decembar 25, 2020 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa od tvog brata Biker Q Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1637 Napisano Decembar 26, 2020 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Pu propade mi fora, hteo sam da ispljujem motor, kao gledao sam ga ja ovo ono, kanta i tako to 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano Decembar 28, 2020 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Stigla i smestana na sigurno 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Decembar 28, 2020 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Транџа је врхунска машина... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3299 Napisano Januar 8, 2021 Drug član, 942 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pošto košta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2370 Napisano Januar 8, 2021 Andragog, 4938 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Odličan motor !!! Sa srećom teranje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2282 Napisano Januar 18, 2021 Zainteresovan, 619 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Trazi se jos jedna Transalpica. Od 2001 godista pa na gore. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1641 Napisano Januar 18, 2021 Drug član, 1201 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, lestra je napisao: Trazi se jos jedna Transalpica. Od 2001 godista pa na gore. Ima drugar jednu iz uvoza. Trenutno nije na oglasima, ceka valjda da otopli. Ako te zanima da vas povezem. Mislim da imam i neku sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2282 Napisano Januar 19, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 619 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan @malitomic Moze! Salji mi u pp kontakt. Promenio Januar 19, 2021 član lestra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5400 Napisano Januar 19, 2021 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, malitomic said: Ima drugar jednu iz uvoza. Trenutno nije na oglasima, ceka valjda da otopli. Ako te zanima da vas povezem. Mislim da imam i neku sliku Ova je bila na oglasima. Bas je lepa, zapala mi odma za oko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1641 Napisano Januar 19, 2021 Drug član, 1201 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, lestra je napisao: @malitomic Moze! Salji mi u pp kontakt. Poslat tel u PP @drmilan_ jeste motor bio na oglasima neko vreme, ali je covek odlucio da ga povuce dok ne otopli, kao sto rekoh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Januar 19, 2021 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Lep, koja je neka okvirna cifra za motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1641 Napisano Januar 19, 2021 Drug član, 1201 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Cena je bila oko 2500 dok je bio na oglasu, mislim 2550. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5563 Napisano Januar 19, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1728 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan @malitomic Moze! Salji mi u pp kontakt.Šta ce tebi ti imas motor. Za do pijace? Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2282 Napisano Januar 20, 2021 Zainteresovan, 619 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan @Nole Bg za drugara koji iskljucivo hoce transalpa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...