Cvijanović 1780 Napisano Decembar 2, 2020 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima želju sam da ispolira hromiranu felnu a da nije rđa probila hrom,može to sasvim korektno,da se odradi pastom za pranje ruku i vinenom čarapom ili jutanim džakom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10476 Napisano Januar 5, 2021 Ne silazi, 2372 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je proslo dosta vremena od objave, ali moram da pohvalim motor. Prelep je ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano Januar 5, 2021 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Kad zavrsis posao okaci neku sliku pre i posle... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 115 Napisano Januar 5, 2021 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bio i moj prvi motor,slatko sam se navozao sa njim kao klinac 7,8 razredПослато са SM-A750FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...