Jednoruki 149 Napisano Novembar 23, 2020 U prolazu, 26 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: JAWA 350, Honda SHADOV 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Здраво друштво. Ред је да се припремим за наредну сезону. Кренуо је зимски попуст. Овдје код нас -30%. Ваљало би исти искористити док има избора. Интересује ме ваше мишљење између ове двије кациге шта је квалитетније HJC i90 или Nolan N-100-s у великој сам дилеми. Гледајући чини ми се да је Ноланова квалитетнија. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13135 Napisano Novembar 23, 2020 Ne silazi, 7461 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu ista cenovna klasa. Nolan je za klasu viša. Komparativna bi bila HJC RPHA 90. Naravno, kacigu moraš da probaš. Džabe sve ako ti oblik glave neodgovara. Ja sam dugo godina nosio HJC i hteo sam da pređem na SHOEI. Stavio na glavu, ne paše mi nikako. Toliko da nisam mogao ni pet minuta da je trpim na glavi. Kupim opet HJC i teraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jednoruki 149 Napisano Novembar 24, 2020 U prolazu, 26 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: JAWA 350, Honda SHADOV 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Пробао обје, у двије радње у два дана. Изгледом бих рекао да је Nolan боља. Боље обликована и вјероватно прави мање шумова, боље затворена испод браде. Обје лијепо стоје. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...