djole majstor 10 Napisano Novembar 20, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari !!! Interesuje me kakva su vasa iskustva sa KTM-om LC4 690SMC i Husqvarnom SM 610ie prednosti, mane, odrzavanje, kako idu, koji se bolje pokazao. Znam da ktm ima koji konj vise, ali i da je husqvarna nesto laksa. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 10 Napisano Novembar 27, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neki vlasnik SMC-a ili Husqia da kaze svoje utiske iz prve ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 318 Napisano Septembar 19, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aj sad ti raspali o KTM kakav ti je . pošto vidim da si ga kupio Promenio Septembar 19, 2022 član plumber.ns Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 10 Napisano Octobar 29, 2022 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Octobar 30, 2022 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi se tebi svideo odgovor "odlican" na sva ona postavljena pitanja u prvom postu ? Ne bi hteo da cujes malo vise detalja ? 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 10 Napisano Decembar 7, 2022 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Kazi konkretno sta te interesuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 10 Napisano Decembar 7, 2022 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan U odnosu na starije modele 640, 620 mnogo je bolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 66 Napisano Mart 26, 2023 (promenjeno) U prolazu, 63 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan ne znam za KTM ali vozim Husqvarnu sm610ie 2008 godiste vec godinu dana,,neudoban je za malo dalja putovanja utrne mi du*e i sve napred ispod stomaka ali oprosteno mu je sve jer obozavam ovaj motor.Kvarove nikakve nisam imao,samo neke sitnice na primer desilo mi se pre par dana da mi ne meri km ,malo sam guglao i video da su i drugi imali problema,problem je resen skidanje kleme sa akumulatora i posle toga je merio normalno i sajla kvacila ume da pravi problem puca bas cesto. Vibracije ima jer je naravno jedan klip. Vozi se veoma lako i igram se sa njim kako hocu jer je bas lagan. Sve u svemu odlican i premocan motor (bar za mene) i ne planiram da ga prodajem uopste Promenio Mart 27, 2023 član Sinisa-Sabac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 10 Napisano Jun 22, 2023 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan 610ie je u klasi sa 640, 690 je dosta ozbiljniji jaci agregat manje vibracija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...