sci 26 Napisano Septembar 15, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se sto nisam postovao i odgovarao do sad, ali mnogo lepo bilo na moru ;D. Tiniju ce da damo specijalni popust za crasheve, kad mu bega prednji kraj u stranu po nizbrdo i guma otklizava, pa da ga glava ne bole ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Septembar 19, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Navarih konacno sve sto je trebalo navariti . Na zalost, pao je mrak, pa za sutra ostaje finisiranje i farbanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Septembar 20, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Evo konacno definitivnog izgleda kras barova, meni se bas svidjaju ;D. Sad je zasticen ko` mecka od blazih padova . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 20, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan video sam ti motor parkiran na b.brdu - odlicno izgleda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6127 Napisano Septembar 20, 2008 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sci, koliko vidim ofarbao si svoj ručni rad? Danas sam se video sa drugarom Zokijem, vlasnikom firme "Virgo" u Sremčici, radi neki metalni nameštaj i ima liniju za plastificiranje. Pričao sam sa njim i kaže da bi mu bilo drago da dođu bajkeri, plastificiraće šta treba i daje veliki popust. www.virgo.co.yu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 21, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera djenka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Septembar 21, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Samo jos mantil da nabavim i one pilotske cvike ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 23, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo jos mantil da nabavim i one pilotske cvike ;D NE nego mene da pitas da ti prodam svoju kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Septembar 24, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na podrsci, lako je za plastifikaciju, a za kacigu, ok, lepa boja, samo mi vise dodje za malo R-astije motore od mog ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo jos mantil da nabavim i one pilotske cvike ;D Imam ja mantil, meni se omalio, dacu ti za dve limenke piva. ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...