mrle 8888 Napisano Septembar 4, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3216 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan brz oporavak zelim druze Gledam jos od sinoc ovu temu i ne mogu da kazem da shvatam kako motor nije odleteo nego je ostao u haubi mercedesa ... ??? ??? Da li imas toliko jake kocnice da se nije pomerio ? pa kawa je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 4, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan E Ćići brate dobro je, ziv si izdrav...Drago mi je sto i to cujemo od tebe :) Eto bas smo se bili zabrinuli ali sada je sve ok :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cici 3 Napisano Septembar 4, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: novi beograd Prijavi odgovor kao problematičan sve je ok bice motora lako cemo za to moram da kazem da mi je napred nisin sinter odlicno koci kao sto se vidi iz navedenog primera tako da eto reklame malo sale . elem drugari,prijatelji... sta da vam kazem u ovoj situaciji sam imao relativno dosta srece sto sam se katapultirao i preleteo ispred vozila ,srecom niko nije bio pored da me malo doradi oprema se pokazala veoma dobro znam da je mozda nekome izgledalo smesno videvsi me sa kornjacom ,ali upravo iz ovog razloga ja je nikada nisam skdao prilikom voznje . Hvala jos jednom svima koji su bili tu to vece i svima vama sto ste bili koji ste brinuli za moje stanje koje je bogu hvala ok pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Septembar 4, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan JAOJAOJAO, drago mi je da si citav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 5, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, od sad pa na dalje 03.09 kod Cicija zurka! Dobro si druze prosao, sreca u nesreci. Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SOLARIS 0 Napisano Septembar 5, 2008 U prolazu, 8 postova Lokacija: NBGD Prijavi odgovor kao problematičan ooo,Komshija zar opet ?!! ... pa tek si namestio menjach...bolje predji na HILUXa kad ga vec imas dobro je da si ziv i zdrav - jbga full oprema je cesto od presudnog znacaja ,ali ljudi se u glavnom prvo u to licno "uvere". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane45 0 Napisano Septembar 5, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: NBG BLOK 45 Motocikl: Yamaha Fz 8 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav matori!sada tek videh temu i ne mogu oa verujem sta ti se desilo.Sve u svemu koliko vidim dobro je proslo kako je moglo biti i zelim ti da se sto pre oporavis. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Septembar 6, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan sve je ok bice motora lako cemo za to moram da kazem da mi je napred nisin sinter odlicno koci kao sto se vidi iz navedenog primera tako da eto reklame malo sale . elem drugari,prijatelji... sta da vam kazem u ovoj situaciji sam imao relativno dosta srece sto sam se katapultirao i preleteo ispred vozila ,srecom niko nije bio pored da me malo doradi oprema se pokazala veoma dobro znam da je mozda nekome izgledalo smesno videvsi me sa kornjacom ,ali upravo iz ovog razloga ja je nikada nisam skdao prilikom voznje . Hvala jos jednom svima koji su bili tu to vece i svima vama sto ste bili koji ste brinuli za moje stanje koje je bogu hvala ok pozdrav svima Ne vidim da bi ikome to trebao biti razlog za smeh, tebe je spasao ozbiljnih povreda. Hvala bogu da je sa tobom sve u redu, i bilo bi dobro da se motoristi ugledaju na tebe i ako ne nose "gladijatora" bar kacigu na glavu da stave. Pa da kazemo da ima neke nade za njih! Ljudi, samo FULL oprema pa ako bude sranja, bar da budemo sto spremniji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Septembar 6, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan iskreno, mnogo sam se uplasio kada sam video naslov teme.. Cicija znam, duugo i on je jedini pao koga znam.. sada mogu da zamislim kako je vama koji se svi znate.. al dobro, polako, i ja cu upoznati jos ljudi! Cici brate, svaka cast na akrobaciju! Nikola, Galetov sin.. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Septembar 6, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan cici neslepa se mecka kawasakijem ;D bitno da si ziv i zdrav,nego kako se uopce zaljepila za tebe tako? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suki 3 Napisano Septembar 8, 2008 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd - Banovo Brdo Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Najvaznije da si ziv i zdrav (koliko toliko ako se zanemare bolovi)... To ti je kada se ne drzi odstojanje (i sam sam to iskusio kada sam se skoro zakucao u onoga kod sajma)... Najvaznije da si ok... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...