ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 3, 2008 Zainteresovan, 983 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Veceras kada sam se vracao iz skole primetio sam sudar ....zapravo, 3.9.2008 negde oko 19:00 dogodila se saobracajna nezoda izmedju automobila mercedes crne boje i (ja mislim) crne nindze zx10r na Novom Beogradu u ulici Omladinskih brigada... Mecka je uletela u kawasaki i od pozadi i fakticki zadnji deo motora je bio slepljen sa autom, dok je stajao u normalnom polozaju prilepljen za haubu...Nisam video vozaca, verovatno je odvezen u urgentni ili ga nisam video..Pored je bio jos jedan motorista.....Nisam sve uspeo da snimim tako da ne znam bas sve..Ovo je koliko toliko od mene. :-X DA LI ZNATE NESTO VISE O OVOME ?? DA LI JE VOZAC UREDU ??KOJI JE UZROK NESRECE(verovatno naglo kocenje ninje) ??? :-[ ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 39 Napisano Septembar 3, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu, pa de ces ovo u crnu hroniku, nadam se da je sa njim sve u redu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 3, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 minuta mi je javio BojanP da je video motor koji podseća na Ćićijev, na Novom Beogradu kod opštine, kako viri iz haube crnog mercedesa, i vidno potrešen me pitao da li sam se čuo sa Ćikijem....posle par telefonskih sam saznao da, nažalost jeste motor njegov i da se nalazi u Urgentnom centru, posle čega sam ga poyvao i čuo od njega samog da nije ništa slomio i da je ok, ali je zvučao teribl... Motora nema do pola i viri iz mečkine haube ko Jaguarov znak! Ćići, druže....uz tebe smo! Evo slika sa lica mesta: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 199 Napisano Septembar 3, 2008 Drug član, 1125 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 61 Motocikl: MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Uh bre! Bitno je da Ćići bude ok, samo hrabro i nedaj se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 39 Napisano Septembar 3, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre sam procitao temu koja je bila u crnoj hronici, zgranuo sam se kad sam video. Hvala bogu sve je u redu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 152 Napisano Septembar 3, 2008 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Drž se Ćići! najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 3, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Opet se post-uje u CRNOJ HRONICI, a bez ikakve potvrde i provere sta se desilo..... Raduje me da je tema premestena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1272 Napisano Septembar 3, 2008 Drug član, 1335 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jbte... Ćići drž se i brzo se oporavi Ćićija sam upoznao i koliko znam uvek nosi full opremu, a verujem da je ovde to bilo itekako bitno! Strašno je što mu ovo i nije prvi "susret" sa kolima...već ga je jednom neka budaletina pokupila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 376 Napisano Septembar 4, 2008 Drug član, 1892 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ćići ne daj se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2005 Napisano Septembar 4, 2008 Drug član, 2881 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Auh, pa zar opet ? ??? Pa stverno nemogu da shvatim u sta i gde gledaju ovi ljudi ?? Vazno je da nam je brat OK ! Drz` se Zmaje !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Septembar 4, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan ne daj se cici bice sve ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 4, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Chuo sam, ako sam dobro razumeo, da je sinoc posle Urgentnog doshao na lice dogadjaja.... jel mozze neko to da potvrdi i neka informacija o stanju? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 4, 2008 Zainteresovan, 983 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan heh pa ako se vratio znaci da mu je bolje.Hvala bogu Mislim znam da se nije povredio, ali stres i sve to.. Drago mi je sto je sve u redu sada...Jeste motor sada slupan i to sve, ali bitno je da nam je drug Ćići u redu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cici 3 Napisano Septembar 4, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: novi beograd Prijavi odgovor kao problematičan drugari ziv sam zdrav sam imam par ogrebotina, mali bol u kicmi naj verovatnije zbog udara C klase inace hvala svima koji su bili tamo i ljudima koji su me zvali i svima sto su brinuli. Bice motora, moram da kazem da me je kornjaca spasila mnogo a i slem naravno Hvala jos jednom svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1293 Napisano Septembar 4, 2008 Vlasnik sajta, 5290 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, dobro je. Vratio se sinoc i zahvaljujjuci ful opremi nije mu nista. Od opreme je imao rukavice, kacigu i kornjacu sa ful protektorima za ramena, laktove... Evo slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Septembar 4, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan drugari ziv sam zdrav sam imam par ogrebotina, mali bol u kicmi naj verovatnije zbog udara C klase inace hvala svima koji su bili tamo i ljudima koji su me zvali i svima sto su brinuli. Bice motora, moram da kazem da me je kornjaca spasila mnogo a i slem naravno Hvala jos jednom svima odmaraj i javi se da je prestao bol u kičmi prepala nas je sve tema, sad mnogi lakse disu posle tvog posta ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 376 Napisano Septembar 4, 2008 Drug član, 1892 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan drugari ziv sam zdrav sam imam par ogrebotina, mali bol u kicmi naj verovatnije zbog udara C klase inace hvala svima koji su bili tamo i ljudima koji su me zvali i svima sto su brinuli. Bice motora, moram da kazem da me je kornjaca spasila mnogo a i slem naravno Hvala jos jednom svima E sve sam cuo, al da mecka naguzi coveka, jos nisam ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D I kakvo je seksualno iskustvo sa meckom? ;D ;D ;D A sad ozbiljno. Hvala Bogu da si dobro, zna i on da bi nam bilo dosadno bez tebe ;D ;D Reci mi sta se desilo? Jel te je stigao ili si ti ukocio a on uleteo? Lezi kuluiiraj i mogao bi da odes opet danas do lekara Cisto da te pogledaju i da ti snime kicmu ako nisu sinoc Drzi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 214 Napisano Septembar 4, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan neka je brz oporavak, a koliko vidim ovaj bahati iza je imucan mladic pa ce da pozlati, i vec vidim kako se smesi novi motor 2009 god. sledece sezone. jbg sreca u nesreci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Septembar 4, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nemac je to... ;D kazem vam ja... Oprema odradila posao za primer. Brz oporavak druze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 203 Napisano Septembar 4, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan Bogu hvala, a i slatkom malom vodozemcu na ledjima... Obavezno miruj i opet proveri ledja, nemoj da te dismisuju pod nije ti nista... sve najbolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 199 Napisano Septembar 4, 2008 Drug član, 1125 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 61 Motocikl: MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Bogu hvala, a i slatkom malom vodozemcu na ledjima... kornjača je gmizavac ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Septembar 4, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan kornjaca je roditelj ozdravi brzo deda mraze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1345 Napisano Septembar 4, 2008 Svrati ponekad, 491 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan brz oporavak zelim druze Gledam jos od sinoc ovu temu i ne mogu da kazem da shvatam kako motor nije odleteo nego je ostao u haubi mercedesa ... ??? ??? Da li imas toliko jake kocnice da se nije pomerio ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 4, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan drugari ziv sam zdrav sam imam par ogrebotina, mali bol u kicmi naj verovatnije zbog udara C klase inace hvala svima koji su bili tamo i ljudima koji su me zvali i svima sto su brinuli. Bice motora, moram da kazem da me je kornjaca spasila mnogo a i slem naravno Hvala jos jednom svima E sve sam cuo, al da mecka naguzi coveka, jos nisam ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D I kakvo je seksualno iskustvo sa meckom? ;D ;D ;D A sad ozbiljno. Hvala Bogu da si dobro, zna i on da bi nam bilo dosadno bez tebe ;D ;D Reci mi sta se desilo? Jel te je stigao ili si ti ukocio a on uleteo? Lezi kuluiiraj i mogao bi da odes opet danas do lekara Cisto da te pogledaju i da ti snime kicmu ako nisu sinoc Drzi se A mogao bi da vodi i tebe da ti pogledju glavu...Sex sa meckom...udavio sam se od smeha, a tema vrlo ozbiljna, srecom zavrsilo se bez povreda. ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 203 Napisano Septembar 4, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan Bogu hvala, a i slatkom malom vodozemcu na ledjima... kornjača je gmizavac ;D ali vodozemac lepse zvuci vise volim vodozemca na ledjima nego gmizavca nego, ni meni nije najjasnija fizika sudara, stvarno....kako covek nije odleteo sa sve motorom? A sto je najgore ovo nije jedini ovakav slucaj da sam video ili cuo za isti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...