Pablo 1965 Napisano Jun 26, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Zena ladno prosla kroz crveno... (2.5 MB) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Jun 26, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Yeboteee, kako ga roknu, a tipu nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDoctor99 0 Napisano Jun 26, 2006 U prolazu, 45 postova Lokacija: Lapovo, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan E, Cale, ne znas ti kako su Grci zilavi ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Jun 26, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan A kako ga tetka vozdignu!?Ali vidis ne da se,prosao je super,nije mu nista!? A stetu ce valjda da naplati ili je i to kao i kod nas!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Jun 27, 2006 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno, kakva sreæa... ovaj... nesreæa... sreæa... jebote. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Jun 27, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan J... bi joj majku majcinu na licu mesta!!!!! Zene za volanom = SMRT! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Jun 27, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E' date=' Cale, ne znas ti kako su Grci zilavi ljudi [/quote']Zilavi, zilavi... al ovaj ga bas pretera.... :shock: Na svu srecu!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Jun 27, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan E' date=' Cale, ne znas ti kako su Grci zilavi ljudi [/quote']Zilavi, zilavi... al ovaj ga bas pretera.... :shock: Na svu srecu!! Ovog bi se i ljudozderi odrekli :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan 3 Napisano Jun 27, 2006 U prolazu, 57 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan JE*ote!! KOJA glupacha!!!! :evil: Prosto mi je zao Grka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KASKADER 0 Napisano Jun 30, 2006 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Gari je prosao strava, prvo sam pomislio da ga je ubila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jul 1, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je imao srece shto je u pitanju Renault Twingo....pa ga je podigla...ali ...ne do Bog!!! :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Jul 1, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Imao je srece sto vozi skuter pa su mu noge na sredini. Samo zamislite rezultat ovog sudara da je vozio "normalan" motor sa nogama sa strane oko motora.... brrrrr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jul 1, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Smrzo sam se, deèko izgleda kao da je profi kaskader Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Jul 2, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Ne da bih je tukao,nego STRASHNO! :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snowman 1 Napisano Jul 3, 2006 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kad ima chorbe svuda!!! Prijavi odgovor kao problematičan kakva koza! bez komentara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Jul 3, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Ne da bih je tukao' date='nego STRASHNO! :shock:[/quote'] zivio! inace, poslije 10tog gledanja snimka poceo sam da se smijem liku kako je ladno reagovao... nevjerovatno kako je iskulirao da je ne ubije na licu mjesta... inace ne da se izvukao neeeegoooooooo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Avgust 11, 2006 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno ! ! ! :shock: ja sam triput pogledao film i ne smem vise . Noge me zabolele samo od gledanja ... Tip je imao strasno puno srece i isto tako nemogu da verujem njegovu reakciju :?: :?: :?: :wink: Al da je glupaca za onim Twingom ... glupaca je ! Jos jednom svaka cast za biker-a ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 11, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Mozete da je bijete kolko hocete, ona ili neka druga ce sutra OPET da pregazi bajkera, neznajuci zasto se to desilo, cemu sluze retrovizori, pogled preko ramena... "i ostale gluposti koje mi non-stop kenjaju" :kaboom: Lik je definitivno MAJK TAJSON rubrike "Motoristi na drumu". Ko na dva tocka prezivi zenu za volanom sve srecne zvezde su njegove... :butthead: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Avgust 11, 2006 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Neko ima ludu sreæu! Deèko bez kacige, bez ikakve zaštite proðe bez ogrebotine! :shock: I opet se setih reèi mog pokojnog dede: "Neko ima sreæe, a ja kad bih pao na leða - slomio bih k....!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vodeni Zeka 18 Napisano Avgust 12, 2006 U prolazu, 49 postova Lokacija: NBGD- Blokovi Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Neko ima ludu sreæu! Deèko bez kacige' date=' bez ikakve zaštite proðe bez ogrebotine! :shock: I opet se setih reèi mog pokojnog dede: "Neko ima sreæe, a ja kad bih pao na leða - slomio bih k....!" [/quote'] I ne samo to...vec bi poceo da "purnja" i puk'o k'o p..ka! Strasno... ni na zeleno nisi siguran.....Zene..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Avgust 13, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan jbt!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Avgust 13, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Uuu ebote, ova nije normalna. Stvarno, sva sreca sto je vozio skuter!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 246 Napisano Octobar 14, 2006 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tip je imao ludu srecu ,a ova debilka nije cak ni za je...e.Je... ti poce da me boli zeludac! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
navigator 15 Napisano Octobar 15, 2006 U prolazu, 55 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan sad mi je jasno zasto ovom liku ne treba kaciga..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...