acalfc@gmail.com 72 Napisano Novembar 17, 2020 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ADV350 2022 godište Prijavi odgovor kao problematičan Ćao svima, ja sam Aleksandar Kovačević iz Beograda, trenutno nastanjen u Kotežu, posedujem Yamaha-u Majesty 250 1999. godište, nemam puno iskustva sa skuterima/motorima, nekada sam vozio i nekog kineza od 50 kubika, mislim da je bio Yiben….Pasionirani navijač Liverpool-a, veliki noob za dvo i četvorotočkaše i dalje od gume ne znam da promenim. Čitam vas odavno a rešio sam i da se priključim... Toliko od mene za sada, veliki pozdrav svima. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Novembar 17, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Aleksandre lepo predstavljanje. Dobrodošao. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10744 Napisano Novembar 30, 2020 Ne silazi, 2403 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, i pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...