Жарић 1148 Napisano Decembar 5, 2012 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Zna se da Žarić voli druženje i drugare i da će uvek dati istinski doprinos za okupljanje dobronamernih ljudi. Ja se izvinuo kolega Cretive,upućen u izraz,ali ipak je mračan,pa da ga zajedno menjamo za Bogougodniji. Naravno da dajem mikrodoprinos za naše buduće druženje.Ipak ovde postoje bolji i istrajniji ljudi od mene, koji će bolje otpočeti organizovanje,ukoliko ono već nije i krenulo. Ja počeo već da maštam,zajednička vožnja,klopa,pa onda mali čas Horneta............ Evo što se mene tiče,krenulo. Izvini Creative,nisam imao nikakvu lošu pomisao izuzev mračne pojave,žargonsko upotrebljene. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Decembar 5, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema potrebe za izvinjavanjem! Za buduce okupljanje Stromadzija 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Decembar 8, 2012 Teoreticar, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Donatora za skid jos nema! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja-1 88 Napisano Mart 5, 2013 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se cini da je lakse naci donatora za bubreg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Mart 5, 2013 Teoreticar, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je tako!Ali malo cu se iscimati malo makete od kartona malo slike sa neta pa ima da bude gotov!A onda i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Mart 5, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan A baš ti treba skid plate!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Mart 5, 2013 Teoreticar, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Mozda i ne ali sam resio da ga naprvim!Hocu da imam dual propose bajk!Znam da nije za neki off ali ja nemam drugi. Da ga isprobam mozda brzo odustanem a mozda se opasno zarazim. A necu da prodajem bud zasto a i srcu mi je drag! I onda sam izracunao da mi je najjeftinije da ga lepo zastitim da mu slucajno ne slomim karter ili tako nesto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Mart 6, 2013 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan vec postavio u nasoj temi al ae i ovde. Xenoni za Stroma svaki savet je dobrodosao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Mart 16, 2013 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan naleteh na ovaj sajt, ne znam da li je vec neko pominjao? veoma zanimljivi dodaci http://www.adventuretech.biz/index.html RAM mount iznad instrument table (za gps, mobilni, stagod) Montaza raznih prekidaca, prikljucaka itd u prazno mesto izmedju brave i instrument table ima i drugih stvari tipa fork brace, mirror extenderi, itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Mart 16, 2013 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan btw, da li neko zna kako se zove ovakva sijalica (negde na pola video se vidi koju stavlja) za migavac ocu ovo da nabavim, moze diskopa oko bre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Maj 6, 2013 Teoreticar, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko pravio vizir za stroma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Maj 6, 2013 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Vizir... http://www.ebay.de/itm/Tourenscheibe-Puig-Suzuki-DL650-04-11-1000-VSTROM-04-08-stark-getont-90-/160978206724?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item257b0c8004 http://www.ebay.de/itm/Cockpitverkleidung-Puig-Suzuki-VSTROM-11-13-leicht-getont-30-Verkleidungssche-/160979346389?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item257b1de3d5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Maj 6, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko pravio vizir za stroma? Ja sam pravio, tj. Ivan mi je napravio. Ekstra je!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Maj 30, 2013 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan kome zatreba onaj mali seger (osigurac) koji drzi polugu menjaca, mozete da ga nadjete ovde http://www.srafovi.rs/index.php cena nesto tipa 5 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgArD 0 Napisano Novembar 5, 2013 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kotor Motocikl: 2006 DL650 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ja sam nov u svijetu Strom-ova, predstavicu se vec u temi Suzuku V-Strom Srbija da ne spamujem ovdje. Procitao sam sve postove od pocetka ove teme i vidim da se zadnjih godinu dana prica o skid plate-u. Naravno ovom pravom koji stiti motor od jacih udara. Znam da ce neki reci da mi ne treba ali eto ja zelim da ga stavim zlu ne trebalo, a i svidja mi se izgled. Dosta sam citao o ovome po stranim forumima i shvatio da bi meni najvise odgovarao ovaj koji pravi lik iz amerike: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=577802 http://shop.enduroguardian.com/main.sc Izgleda da je ovaj skid plate stvarno kvalitetan i jak a i moze da se na montira na skoro svaki crash bar. Da li je iko na kraju uspjeo da napravi nesto slicno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 241 Napisano Novembar 7, 2013 Zainteresovan, 500 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Momci gde da nadjem vakum izlaz kod stroma DL650 L3, potreban mi je zbog ugradnje podmazivaca lanca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2496 Napisano Novembar 7, 2013 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan To ti je ova cevčica preko koje je navučena gumena kapica.Skineš tu kapicu i umesto nje navučeš onaj plasični L profil koji si dobio u setu.Jedan kraj crevca staviš u taj plastični deo ,a drugi na rezervoar od ulja.Kad budeš sve povezao odvrni ulje na max da počne da kaplje pa onda šteluj protok .Motor mora da ti bude upaljen da bi ti radio sistem Ne znam kako ide sa garancijom kad ugradjuješ scott na nov motor u sopstvenoj režiji.Baci neku sliku novog stromića! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 241 Napisano Novembar 7, 2013 Zainteresovan, 500 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Milanezi na odgovoru, ali ako mozes jos jednu fotku malo dalje neznam gde da je trazim, to li je negde na usisnoj grani za vazduh ispod rezervoara za gorivo . Sto se ugradnje tice, ja tu nista ne remetim, jedino to crevce za vakum treba da prikljucim, U svakom slucaju pozvacu servis radi konsultacije oko toga. Evo jedna slika na brzinu posle danasnje voznjice, sutra planiram da ga glancam pa bice jos koja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2496 Napisano Novembar 7, 2013 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo sa prednjeg cilindra.Nalazi se sa gornje strane ispod rezervoara,ne možeš da je promašiš.Ne znam dal se razlikuje kod tebe u odnosu na naše stare motore. Evo našao sam gde je prikačeno na novom stromu. Koliko vidim ovaj je presekao crevo i stavio T račvu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2496 Napisano Mart 15, 2014 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo opreme koju sam stavio na stroma tokom zimske pauze.Možda se nekome nešto dopadne ,pa odradi isto ili slično na svom stromu. Gumeni štitnik amortizera,da ga malo sačuva od prljavštine i vode.Obično parče gume debljine oko 5 mm,isečeno i pričvršćeno sa 2 šrafa na onu plastiku iza amortizera.Našao sam na ebay origin.plastični ali je bio preskup.: Produžetak prednjeg blatobrana ili fenda extenda.Dolazi lakiran u crnoj boji,morao sam malo brusilicom da ga prepravljam da bih mogao da ga namontiram da lepo izgleda: Štitnici za oba hladnjaka,montiraju se bez prepravki i budženja: Maglenke i prekidač ,jer bez njega neće da rade D,D,D, Maglenke su led ,10 vati svaka: Evo i drugara Laband-a sa silnim alatom i žicama ,koji je odradio deo sa strujom i povezao maglenke.Hvala mu još jednom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 241 Napisano Mart 15, 2014 Zainteresovan, 500 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na trudu, dobra ti je ona ideja za zadnji amort, a gde si nabavio one stitnike hladnjaka ako moze info. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2496 Napisano Mart 15, 2014 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan http://m.ebay.com/itm/321143519338?nav=SEARCH Jedino sto se ceka oko 30 dana da stigne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pavleopancina 3 Napisano Mart 19, 2014 U prolazu, 20 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Suzuki DL1000 V Strom 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvance jel ima neko da proda power commander ili yoshi box za Stroma 1000 ili gde ima da se kupi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Mart 20, 2014 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Drustvance jel ima neko da proda power commander ili yoshi box za Stroma 1000 ili gde ima da se kupi? Yoshi box nije uredjaj koji se ugradjuje na motor kao commander. Njime se menja postojeca mapa ubrizgavanja na motoru (kod Stroma se obogacuje smesa na niskim obrtajima). Trebalo bi da to mozes da uradis u Profimoto. Comannder se ugradjuje na motor i radi slicnu stvar, prilagodjava mapu ubrizgavanja onako kako ga podesis, prema tipu izduva, filtera za vazduh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 241 Napisano Decembar 29, 2014 Zainteresovan, 500 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo moje zanimacije proteklih mesec dana. Duže vremena sam ražmišljao da mu nadjem neki dobar gril po prihvatljivoj ceni ali bezuspešno. Na kraju sam odlučio da ga naprvim sam u nastavku vidite kako... Malo sam preturao na internetu i ovaj mi se činio kao najlakši za izrdu...samo što je ovaj za starog stroma ...onda je drugar u AutoCad-u napravio model prema mojim dimenzijama ovako: Zatim sam poslao model firmi koja se bavi sečenjem vodenim mlazom na izradu... Sada je trebalo nekako saviti krajeve koji se kače na gornjoj strani hladnjaka...trk kod limara... Onda sam nalepio na krajevima malo duplo leplive trake da ga dodatno učvrsti na hladnjak. Tako sam video na Youtube , nadam se da ce ova traka da izdrži toplotu? I sad ono glavno...PRE: ..i POSLE! A sad ono što me brine je, neće li biti problema oko hladjenja jer ovaj štitnik zatvara hladnjak za jedno 30-40%? Idemo dalje, sledi ugradnja scottoilera: Sve plastike koje ometaju rad su uklonjene. Bocu sa uljem sam postavio sa leve strane ispod plastika da bude na dohvat ruke radi regulisanja protoka... Mazalicu postavlam standardno 2-3 mm ispred mesta gde lanac počinje da se kači na lančanik... Malo mi korodirao lanac ali ništa strašno E sad vakum izlaz na usisnoj grani kao kod starog stroma nema , tako da sam morao da presečem jedno crevce i ubacim "T" račvu... Kadar sa strane... ... i to je to kako Vam se čini?I za kraj ugradnja grejača ručica, ovih... Umalo da ih prodam ali ljudi sa foruma osujetiše moju nameru, hvala im Najpre sam poručio original konektor za napajanje sa nekog stranog sajta... ... koji se kači na ovaj konektor na motoru, daje struju samo kad se da kontakt ...zatim je stigla i navlaka gasa, jer nisam smeo da rizikujem da upropastim originalnu sa motora pošto je potrebno da se malo izbruse "grbe" to je ova: Uz pomoć vode i šprica uspeo sam da skinem levu ručicu bez oštećenja Ovaj lepak se lako skine, samo malo vode i protrlja se rukom i bude ovako: Nanošenje lepka nisam uspeo da slikam jer gledajući neke video klipove naučio sam da se mora raditi brzo. Steze bukvalnio za dve sekunde naročito na umetak za gas jedva sam uspo da ga postavim u željeni položaj. Evo leva ričica: Kontroler se idealno uklopio u novu sredinu Ovo je taj superiorni lepak, iskreno podseća me na one koji se mogu naći po kineskim prodavnicama Desna strana... Malo je rađeno na tocilu da se skine višak sa nove navlake I montaža iste.. Sada malo rad oko elektrike. Struju sa konektora sam odveo na rele kao pobudu, i preko osigurača odveo na kontroler. Isti rele sam iskoristio za USB utičnicu Masu sam od svih potrošača (Utičnica 12v, USB i grejača) sa mase akumulatora vezao ovako I izolovao termobužirom: Konektori grejača se lako kače jedan za drugi i tu nemože da se pogreši, onda je usledilo vraćanje rezervoara i plastika.. I to bi bilo to. Kako vam se čini 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...