braco1 738 Napisano Novembar 11, 2020 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam odlučio da napravim potpuno novi zadnji kraj (rep) i sedalo.Postavio bih video ali ne prihvata .Mogu li se postavljati video zapisi...?? 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2606 Napisano Novembar 11, 2020 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je situacija sa registracijom? Ja kad sam pravio Cafe Racera, morao sam da mislim kako da ga vratim u fabriku kad zatreba na tehničkom, pa sam imao dva seta plastika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Novembar 11, 2020 Drug član, 2962 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja snimak prebacim na YT, pa sa njega ovde.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 11, 2020 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Bigor je napisao: Ja snimak prebacim na YT, pa sa njega ovde. Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока znaci da ne pokusavam iz svojih albuma?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Novembar 11, 2020 Drug član, 2962 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to ce ti neko strucniji reci, ja nisam znao kakoПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 11, 2020 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Yanco je napisao: Kakva je situacija sa registracijom? Ja kad sam pravio Cafe Racera, morao sam da mislim kako da ga vratim u fabriku kad zatreba na tehničkom, pa sam imao dva seta plastika. bandit je francuz a opcija je -ako ne prodje tamo ovde u Bosni hoće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 11, 2020 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan primarni kalup uradjen ...odlučio sam da produžim rezervar 15ak cm-smatram da je lepši ovaj oblik..podseća na "grbu"GSXR 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 11, 2020 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Primarni kalipi za rep i rezervar i primarni odlivci koji nisu perfektni...Imaju nepravilnosti koje cu popraviti na njima i onda izraditi preko njih finalne kalupe 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 11, 2020 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Brava za skidanje sedišta je ostala u funkciji,morao sam je nekako izmestiti pod desni dekl...uspelo. Prednji blatobran sam napravio od FG ,kopija HD FATBOY ..nosače improvizovao prilagodio gumama koje ću staviti... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 11, 2020 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Prvo sam trebao da ugradim ovu malu crnu masku-koja mi se nije svidela jer u nju nije mogao da stane čak ni onaj mali digit sat....Tako da sam opet rešio da napravim novu veću masku po mom ukusu 12 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 11, 2020 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan i ova nova ,veća maska, mi se učinila malenom pa sam odluč. da je još produžim do agregata bar... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 11, 2020 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Korito obavezno ide....mislim da ce uokviriti celinu kad se ofarba,,,Maska produžena-nosač fara i maske napravljen,oslonci za učvršćivanje uradjeni..vizir od GF 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 11, 2020 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Gitovanje rama i špricgit..nosač tablice...varenje auspuha-federi i konusna prirubnica-Detaljno pranje kod starog bajkera Lune 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5594 Napisano Novembar 11, 2020 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera, imas znanja, svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 11, 2020 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Pomalo liči na nesto..ram ofarban u delu gde sam vario-izjednacena fabricka boja.Ram ce ostati plav za sada.Veliki je posao da se ram odradi.Treba sve na golo -masina instalacije sve-sve -peskarenje farbanje pa sve to vratiti na mesto---odustao 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 11, 2020 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Počinje farbanje...odlucio sam da ga omalam u višeslojnu kandy marblized zelenu sa green metal fleke kristalima ili ti šljokicama.Nije jeftino farbanje -nimalo.Povlači mnogo slojeva kojekakvih sranja plus sto se ne moze zavrsiti bez 10 lakovanja sa šmirglanjem vodom medjuslojno ..a to povlači bar 20 dana posla-znači- ebada i ne sme se pogrešiti,to te vraća na zero point.Snimci farbanja su na mom fejsu...ukucate moje imei prezime -pojavi se slika Patrijarha Pavla.ima vise slika u postupku i snimaka... 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 11, 2020 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Puna 3 meseca ga radim .Napominjem-motor nije jos gotov -sedište je na presvlačenju-očekujem da bude bukvalno kao ona narodna "konac delo krasi"CNC finish .nogostope nove imam -treba mi vremena da ih promenim .bice još fotki kad stigne sedište 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5594 Napisano Novembar 11, 2020 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Kako se vozi to cudo? Ram kad prefarbas bice pun pogodak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 493 Napisano Novembar 11, 2020 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Au druze, pa ovo je umetnost. Kako bolesno dobro izgledaju boje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 849 Napisano Novembar 11, 2020 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan prelepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2606 Napisano Novembar 11, 2020 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Majstorski, svaka čast. Samo jednu zamerku imam: ove gume idu na scrambler, za ovakav Clasic Cafe Racer bi trebale neke street gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Novembar 11, 2020 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj posao farbanja...Kako je ispalo...Samo ću reći... UF!!! PS... Ram se sad nikako ne uklapa u priču... Brutalno!!! PSAliCovid Racer!!!!Pobedilo Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6032 Napisano Novembar 11, 2020 Drug član, 2782 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ljubitelj prepada, kad bih sam radio, ostavio bih prostora da vratim sve u 0. Ali to sam ja, a ti si, prijatelju, ovo uradio perfekcija! Alal ti vera i Chivas! Stvar koja je mogla da ispadne bolje je ono sto si i sam napisao. Skladnije bi bilo da je maska nize, kako bi linija bila ujednacenija. Ali ne manjka ni ovako. Za naziv imas jos jedan veliki plus! Evo, kapu ti skidam na odradjenom poslu i cestitam, iako licno, opet kazem, nikada ne bih iskasapio motor koji nije vec olupan, ofucan i slicno. Mozda zato sto ne bih uspeo da ga uradim dovoljno dobro, za razliku od tebe. Pucaj jos slika, videa, da se nagledamo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1737 Napisano Novembar 12, 2020 Drug član, 892 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Kapa dole, majstore! Pogotovu za modelovanje i rad sa poliesterom. Ako imas neke linkove gde si ucio zanat okaci ovde, ima nas jos zainteresovnih. Odlicna prerada u svskom pogledu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Novembar 12, 2020 Drug član, 2962 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ovo molovanje, presao si igricu s njim Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...