Jump to content

Moto Zajednica

YZF 600R THUNDERCAT NOVA CENA ZA OVE ZIMSKE DANE

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 209 postova

Doslo na red da se rastanemo  i ako me je odlicno sluzila malo su mi porasli apetiti i kuljen je drugi motocikl zx 12r 2005.god.

Yamaha yzf 600r Thundercat je u odlicnom stanju pa cu vam hronoloski napisati sta je radjeno na njoj.

Motocikl je 2000.god sa 39000km. na satu uvezena iz nemacke 2006.god u avgustu ,posedujem sve papire.

-Napred je mishelin pilot koji moze da trci jos jedno 4000-5000km u zavistosti od rezima voznje.

-Nazad brigstone cini mi se bt59 stariji model ali novijeg datuma ona je potpuno nova .

- Pre 5 dana motor preveden i registrovan na moje ime inace kod mene je od pocetka sezone .

- na 36000km sipan motul 5100 i nov fiter,od tada nije portosila ni deci ulja zasta dajem garanciju(ako  nije tako vracam pare naravno ne posle god.dana) jer ja kad vozim i nemazim.

- na 36900km nove ngk svecice,filter vazduha,skinut k&n nemam sredstvo za ciscenje i podmazivanje i on je nov samo se treba ocistiti i njega poklanjam.

- motor sam uzeo sa novim did-ovim lancem i lancanicima (preslo 5000km.)

-plocice nissin napred i nazad stavljene na 35300 km ne cvile i odlicno koce .

-nema lufta u vratu i prednjoj viljusci i stapovi su potpuno suvi.

-akomulator je od prosle godine, ok.

-oklop kao i ceo motor je u prvoj boji bez krpljenja lepljenja itd.

-par sitnih ogrebotina na motoru sto cu kada bodem imao vremena ispolirati.

-agregat je u top snazi bez dimljenja na paljenju a i kada je vruc na vecim obrtajima.

-motor je iz nemacke stigao sa dyno jet kitom karburatora

-svaki sraf pa i naj sitniji je orginalan i na svom mestu

Znaci necu vise da ga hvalim da ga ne ureknem ali sam i ja prilikom kupovine pregledao 20-tak istih modela i ovaj je bio u tip top stanju.

Cena je u srazmeri sa kvalitetom 4000 evra bez mogucnosti korekcije ,posto nemogu drzati dva motora tog cenovnog ranga uzeo bih u zameni uz  doplatu neki jeftiniji enduro motor ali isto u dobrom stanju .Naravno kes je kes i ta cena je za kes.

[move]

tel. 065/22-06-972 i 013/632-576 [/move]

post-2858-12879003433718_thumb.jpg

post-2858-12879003434555_thumb.jpg

post-2858-12879003435005_thumb.jpg

post-2858-12879003435366_thumb.jpg

post-2858-12879003435709_thumb.jpg

post-2858-12879003440021_thumb.jpg

post-2858-1287900344037_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Slike su od pre 20-tak dana taj bt 014 je zamenjen i napred i nazad,uskoro nove slike.

Videli ste na slici silikonske harisove rucke ,teflonske kres padove (odvratni su al nedaj boze) ,mali migavci

Ponude predlozi i komentari na mail reljic@3dnet.rs ili 065/22-06-972 013/632-576 moze i sms . ::)

Dodatak  :motocikl u svim rezimima voznje ne prelazi 6l bezolovnog ,rezervoar je 19l isa punim u lokalu prelazim 350 km na otvorenom i 390 km. I na to kao i za potrosnju ulja dajem garanciju.

Slika nove zadnje gume bt 56

post-2858-12879004312121_thumb.jpg

Zahvaljujem sa zadovoljstvom sam ga pisao ,i nadam se da ce neko sa zadovoljstvom da postane novi vlasnik t.j.obostrano zadovoljstvo ,jbg pocinjem da k.nj.m na poslu sam dve smene i ceo dan sam na saitu vec me oci bole a gde je 06h

Prvo ovo nije cruiser nego r,a drugo da si dao kao sto smo pricali i za reg. i prevod ja bi ti ga dao za te sitne parice.Ma nema veze uzivaj u svojoj novoj Yamhici virago ,Sretno!

Aktuelno ,juce zapocete prepravke repa stavljeno diodno stop svetlo i latvorene rupe gde fabricki stoje rukohvati dva bela migavca ,slike kada bude sve gotovo .Dioda dala pravi smek zadnjem kraju .Ako budete cekali cena ce samo skakati a ne padati nasta je 97% srbije naviklo.Yamaha je kao vino sto starija to bolja i skuplja. ;D ;D :D ;D

• Drug član, 1138 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

daj slike da vidimo kako teku radovi, posteno meni bi bilo zao da prodam ovako ocuvan motor

sutra uvece ce biti slika zadnjeg kraja ,iskreno ne bih ga ni ja prodavao da me ne ceka carina i reg zx12r ,radim zadnji kraj da u svakom momentu moze da se vrati u orginalno stanje u slucaju da se nekom moje vizije ne svide i sve ide u paketu (orginalno stop svetlo migavci (rukohvati koje ako neko resi da vrati morace da skine cepove koje sam napravio )orginal  rucke )kod ivana ce se od nedelje praviti turisticki vizir (orginal je ceo i u odlicnom stanju ) al eto cisto da se napravi malo izmena na motociklu

trazim pancir creva ali izgleda da u Pancevu ih ne radi niko (bice i to uskoro )

moram nesto da uradi sa onim kres podovima ruzni su ovako beli

auspuh ako se nadje neki lepi protocni naravno i orginal ostaje i ide uz motor

tako da uz te izmene bice to kako treba i naredni vlasnik nece morati da se muci samo gorivo i po gasu

Slab odziv da dizem cenu ili ostaje ova do sutra uvece ,ajde ne stidite se ,neka konkretna ponuda obradujte sebe jednim ovakvim komadom.Urednici ovo nije radi ostvarivanja finansiske zarade  ozbiljno.

Nedeljna korekcija cene:

Cena za gotovinsko placanje :

[move]4399,99 e[/move]

Cena u zameni za adekvatan enduro motocikl :

[move]4599,99 e[/move]

Ako se vi uozbiljite i ponudite dobru ponudu ,i ja cu se uozbiljiti.

Dobro sala sta se se uplasili .

NOVO!!!! SKUTER KAO OPCIJA

Dolazim na ideju da bi i neki skuter mogao da udje u razmatranje naravno ne ispod 150cm2 .

1.Gotovina  mogu sve aktuelne valute

2.Enduro opcija + gotovina

3.Skuter opcija + dosta gotovine

• Drug član, 1138 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

pa gde su slike prerade repa ; ???

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja