spel 72 Napisano Septembar 9, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Septembar 9, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan evo druže spenser Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan još koja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spenser 3 Napisano Septembar 10, 2008 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ova poslednja treba da se okači u prostorije komšijskog kluba! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Septembar 10, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan e moj Brle i ovaj se usikava kao andjeo pakla na skupovima ;D ;D ;D E tako ce i biti spenseru ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 11, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje je sto je sator bio 10m od njega. Odspavao je jedno 20min. posle popio jos koju, i tek onda u sator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 11, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha secam se toga,a i snimio sam lika kad ga je slikao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Septembar 11, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan e to slayeru vidicemo koji je taj! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 11, 2008 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam slikao... oću dobiti pivo ... ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Septembar 11, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan moguce ako me neces prestrasiti Strasilo ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spenser 3 Napisano Septembar 11, 2008 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Fredi Kruger je za njega mala maca! i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Septembar 11, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan au spenseru sto spamujes forum sa isecima iz horor filmova ;D sala mala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spenser 3 Napisano Septembar 11, 2008 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Priznaj da si se preseko! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Septembar 11, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 11, 2008 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan pa ovoga sam se i ja uplašio .... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan Kacarevic 0 Napisano Septembar 14, 2008 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa drugarima RS & Dajver-om oko skupa ... Meni se licno najvise svidela muzika ... Nama je bilo super ! I ja jedva cekam opet voznju sa vama. Pasulj je isto tako bio dobar -- moram odati priznanje kuvaru. Bio je cool lik. :-) Kao sto je rekao " Vudu" ovo sto Fabijan radi je OK , ali ipak treba da se nosi zastita. Zastitu nosi zbog primera drugima ,a i zbog toga sto djavo nikad ne spava. Decko pade na ocigled svih tamo ... kakav je to marketing za organizatora i za nas bajkere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Septembar 14, 2008 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nasih slika sa skupa!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 14, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo nam dobro bilo.... Od cetvrtka kazu bolje vreme. Ima da jasemo ponovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...