Jump to content

Moto Zajednica

IV Moto žurka Ruma 06.IX 2008

Recommended Posts

• Zainteresovan, 870 postova
  • Motocikl: Suzuki XF650 Freewind

Ma znam ja da je to blizu i nije problem da dodjem sam al i zence se tu malo pita ::)

Da, da... Budi dobar da te ne izudara po guzici malo...  :D :D ;D ;D ;) ;) :P :P

Verovatno se vidimo na jezeru. Isli smo u Borkovac na kupanje pa bi bilo fino i da vas posetimo i na zurci. :)

PozZ!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Safety bike, 954 postova
  • Motocikl: nekad RS250 i AA500

E ovako, pitanje za Beograd

Ima li neko grupno putovanje u Rumu?

Ja sam razmenio brojeve sa Hornetom.. da se dogovorimo da idemo zajedno...

Moze, super, on bi trebao da radi do 13h, a posle toga mozemo krenuti.

• U prolazu, 36 postova

Ovo mesto iygleda izvanredno! Pa ovde bi bike skup trebalo da traje 15 dana bar...uf trenutno nemam sator i vrecu. Dosao bih sutra - u petak i ostao do ponedeljka.

aaaaaaaaaa Spel je namirisao jagnjetinu , nije njemu do mesta aaaa  ;D ;D ;D ;D nee biti problem ni sator ni vreca  ;D (sala mala)

• Svrati ponekad, 497 postova
  • Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa

Eh, neki poslovi - neplanirano. Mozda i ne dodjem uopste. Jagnjetina dobro zvuci ;) a dobro sam i mislio: ovih par narednih dana ce biti izuzetno toplo, a od utorka krece zahladjenje (citaj, zbogom leto), nije uopste bila losa ideja da se dodje na jezero na kampovanje do ponedeljka. Dakle, odusevljen sam kako jezero dobro izgleda. U avgustu sam bio na Pavlovackom jezeru i tamo je wow...

Onda znaci iz BGD-a krecemo Dajver, hornet i ja. Kako cu da puknem motor na pravcu, ima da idem i do 60km/h.

8)

Hornet, Dajver, Dusan Kacarevic i ja smo otisli bili u Rumi. Voznja da tamo i nazad... Vrh.

Poljana je velika pa nije bilo guzve, nismo bili jedno drugom na glavi kao na Avali. Mnogo ljudi bez kacige. Propustili smo defile, krenuli smo za kolonom 15 min kasnije.

Hornet ima slike.

Mislim da trke i ostale atrakcije mora neko da ozbiljnije shvati. Jednostavno su se ljudi setali po ulici koja je odredjena za "paljenje guma" i sl stvari.

Na kraju je decko pao sa R-a dok je propinjao motor, ja sam to gledao, strasno je izgledalo.

Iskreno se nadam da je decko dobro. Ali bez opreme raditi tako nesto... To ne razumem, ili je previse straha u meni.

Skup kao skup.... Ne znam, nije bilo lose. Meni je drusto bas prijalo. Sa Hornetom se znam bas, bas, Dajvera sam upoznao na skupu kod Arene, a Dusana sam upoznao danas.

Momci svaka cast. Pravo ste drustvo za voznju i druzenje. Kada god idete, gde god idete racunajte na Safety Car.

• U prolazu, 40 postova

Hornet, Dajver, Dusan Kacarevic i ja smo otisli bili u Rumi. Voznja da tamo i nazad... Vrh.

Poljana je velika pa nije bilo guzve, nismo bili jedno drugom na glavi kao na Avali. Mnogo ljudi bez kacige. Propustili smo defile, krenuli smo za kolonom 15 min kasnije.

Hornet ima slike.

Mislim da trke i ostale atrakcije mora neko da ozbiljnije shvati. Jednostavno su se ljudi setali po ulici koja je odredjena za "paljenje guma" i sl stvari.

Na kraju je decko pao sa R-a dok je propinjao motor, ja sam to gledao, strasno je izgledalo.

Iskreno se nadam da je decko dobro. Ali bez opreme raditi tako nesto... To ne razumem, ili je previse straha u meni.

Skup kao skup.... Ne znam, nije bilo lose. Meni je drusto bas prijalo. Sa Hornetom se znam bas, bas, Dajvera sam upoznao na skupu kod Arene, a Dusana sam upoznao danas.

Momci svaka cast. Pravo ste drustvo za voznju i druzenje. Kada god idete, gde god idete racunajte na Safety Car.

E, ja takodje imam samo reci hvale za ekipu s kojom sam bio danas.. Skup kao skup... ali je drustvo bilo extra.. sjajno sam se proveo... S' vama bilo gde.. bilo kad.. Pa i na musaku kod bliznakinja... ;) Hvala vam..!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja