Smajser 18 Napisano Septembar 3, 2008 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan OK, aj kad se vratim idem da vidim i tu priksu kod drugara Dane&Komana Zajebi bre te kvazi drugare,sto po forumima zavadjaju i dva oka u glavi,prozaicnim pitanjima...''dal da uzmem KTM adv ili BMW adv - e zivote lutalico'' ;D ;D ....nego ti navrati do pravih prijatelja ( citiram Svabilija ;D ). Prikolica ti apsolutno nije potrebna. Kad ti dosadi voznja u kolima, stanes, zamolis gospodina koji ide ispred tebe (ili iza,potpuno je svejedno) da predje u auto, a ti izvozas Bembaricu da te zelja ''mine''. Kad ti dosadi, opet pod klimicu. Secas se one legendarne scene (pustano da se podjebava narod na TV Enter ;D ;D) kad gosn.Miletu & Komi dosadi skijanje po Komovima, pa Gazelica sleti i odvede ih u ''toplije krajeve''. Gazela nije imala prikolicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Septembar 3, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan OK, aj kad se vratim idem da vidim i tu priksu kod drugara Dane&Komana Zajebi bre te kvazi drugare,sto po forumima zavadjaju i dva oka u glavi,prozaicnim pitanjima...''dal da uzmem KTM adv ili BMW adv - e zivote lutalico'' ;D ;D ....nego ti navrati do pravih prijatelja ( citiram Svabilija ;D ). Prikolica ti apsolutno nije potrebna. Kad ti dosadi voznja u kolima, stanes, zamolis gospodina koji ide ispred tebe (ili iza,potpuno je svejedno) da predje u auto, a ti izvozas Bembaricu da te zelja ''mine''. Kad ti dosadi, opet pod klimicu. Secas se one legendarne scene (pustano da se podjebava narod na TV Enter ;D ;D) kad gosn.Miletu & Komi dosadi skijanje po Komovima, pa Gazelica sleti i odvede ih u ''toplije krajeve''. Gazela nije imala prikolicu. Samo jedna ispravka, tema je bila KTM adv ili obican GS, cak i takav strucni zavaditelj zna da ne sme da se kaci sa GS adv-om ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Septembar 3, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam listao po netu i naleteo na ovo: http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=18242&trazi=1&ur=1&model=0&m=--Oprema-i-delovi-Prikolica-za-dva-motora ??? ??? ??? ??? Koliko ja vidim ova prikolica je za jedan a ne dva motora,kako pise u oglasu. Ima Nosac za jedan motor i rampu za utovar(istovar). Obrati paznju na drzac (leziste) prednjeg tocka. Na prikolici je samo jedan drzac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 3, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam listao po netu i naleteo na ovo: http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=18242&trazi=1&ur=1&model=0&m=--Oprema-i-delovi-Prikolica-za-dva-motora ??? ??? ??? ??? Koliko ja vidim ova prikolica je za jedan a ne dva motora,kako pise u oglasu. Ima Nosac za jedan motor i rampu za utovar(istovar). Obrati paznju na drzac (leziste) prednjeg tocka. Na prikolici je samo jedan drzac. Ovo kako je na slici je namešteno kad se prevozi jedan motor, a kad se šina koja je u sredini pomeri u levo onda je za prevoz dva motora. Mora tako zbog ravnoteže da se ne bi jedan motor prevozio na jednoj strani prikolice, da ne bi došlo do prevtanja prikolice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Septembar 3, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim ova prikolica je za jedan a ne dva motora,kako pise u oglasu. Ima Nosac za jedan motor i rampu za utovar(istovar). Obrati paznju na drzac (leziste) prednjeg tocka. Na prikolici je samo jedan drzac. Ovo kako je na slici je namešteno kad se prevozi jedan motor, a kad se šina koja je u sredini pomeri u levo onda je za prevoz dva motora. Mora tako zbog ravnoteže da se ne bi jedan motor prevozio na jednoj strani prikolice, da ne bi došlo do prevtanja prikolice. B@ne, Ne znam kako se zove taj deo na prikolici (ja sam ga nazvao "drzac prednjeg tocka") i koji je zaokruzen na slici, je samo za jedan motor. Da je za dva motora taj "drzac" bi bio i na drugoj "sini", koja na ovoj prikolici sluzi samo kao rampa. Da je za prevoz dva motora (pored "drzaca") prikolica bi morala da ima jos jednu sinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Septembar 3, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Jednostavno postoji Toyota HILUX ,uzmes to u executive opremi,odbijes pdv i vozis se ko covek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Septembar 3, 2008 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljakse, posto si nas zaboravio, evo ti pogledaj na prvoj slici kako izgleda, a na auto-putu kada te budemo olindrali u levoj traci ti blicaj sa kravom pa ce da stanemo da je bolje zaglednes ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 3, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan B@ne, Ne znam kako se zove taj deo na prikolici (ja sam ga nazvao "drzac prednjeg tocka") i koji je zaokruzen na slici, je samo za jedan motor. Da je za dva motora taj "drzac" bi bio i na drugoj "sini", koja na ovoj prikolici sluzi samo kao rampa. Da je za prevoz dva motora (pored "drzaca") prikolica bi morala da ima jos jednu sinu. Pričao sam sa čovekom, vozio je iz Nemačke dva motora. Nosivost 550kg. I cena koju je istakao nije fiksna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Septembar 4, 2008 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan ma daj te ljudi kavih dva motora, da li postoji teoretska mogućnost staviti dva motora na tu prikolicu možda dva TORI-jai kakva bi ravnoteža bila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Septembar 17, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan bilo je na auto sajmu proletos firma koja je prodavala prikolice uvoze iz nemacke ali rade i po narudzbini i po zelji, tj sednes sa njihovim majstorom i kazes mu sta bi ti trebalo a on ti kaze da li to moze da prodje atest ili ne, ako ne onda ti predlozi neki kompromis koji moze da prodje atest. pokusacu da nadjem veceras vizit kartu njihovu pa cu ostavim tel znam sigurno samo da su iz kragujevca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 18, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan http://www.prikolicegaleb.co.rs/auto-prikolice/specijaliziovana-prikolica-za-prevoz-motorcikala.html http://www.prikolicegaleb.co.rs/auto-prikolice/index.html Mislim da se uz ovu dobijaju i svi papiri potrebni za registraciju, a može i na rate preko neke ino banke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Septembar 19, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan prikolice za automobile i motore radi nas clan sa foruma SRBA 022 !atestirane i kvalitetne.za informacije mu se obratite na PP ILI 0648688071 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 20, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan prikolice za automobile i motore radi nas clan sa foruma SRBA 022 !atestirane i kvalitetne.za informacije mu se obratite na PP ILI 0648688071 Aj nek se gosn Srba malo pozabavi sopstvenim marketingom u obostranu korist, pa nek stavi neku fotku, podatak... Ovi Čačani što imaju Galeb firmu su malo skupi :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Septembar 20, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan prikolice za automobile i motore radi nas clan sa foruma SRBA 022 !atestirane i kvalitetne.za informacije mu se obratite na PP ILI 0648688071 Aj nek se gosn Srba malo pozabavi sopstvenim marketingom u obostranu korist, pa nek stavi neku fotku, podatak... Ovi Čačani što imaju Galeb firmu su malo skupi :-\ Prenecu mu Vase zahteve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 20, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan prikolice za automobile i motore radi nas clan sa foruma SRBA 022 !atestirane i kvalitetne.za informacije mu se obratite na PP ILI 0648688071 Aj nek se gosn Srba malo pozabavi sopstvenim marketingom u obostranu korist, pa nek stavi neku fotku, podatak... Ovi Čačani što imaju Galeb firmu su malo skupi :-\ Prenecu mu Vase zahteve! Zahvaljujemo na angažovanju i nestrpljivo čekamo vesti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano Septembar 20, 2008 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi Čačani što imaju Galeb firmu su malo skupi :-\ ajd ako ti nije problem napisi cenu prikolice da nezovem dzabe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 21, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ovi Čačani što imaju Galeb firmu su malo skupi :-\ ajd ako ti nije problem napisi cenu prikolice da nezovem dzabe 850 evra za dva motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Septembar 22, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo nadjoh vizit kartu, ipak je u pitanju beogradska firma ali majstor koji pravi prikolice je u kragujevcu ali evo telefona kome treba BM Bozic Tosin Bunar 164 011/2609-722, 063/7705-315 videcu sutra ako budem imao vremena da svratim da pogledam sta imaju u ponudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Septembar 24, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan bio danas do ove firme i imaju dve prikolice na koje staju 2 motora i cena je 64000din ili 800e po nekom velikom kursu kad su narucivali u pitanju su nemacke prikolice STEMA koje jos neko u srbiji uvozi tako da nisu jedini a mislim da na jednom od sajtova koje je neko naveo na pocetku ima i jeftinijih prikolica za 2 motora kod firme ALPIN je prikolica za 2 motora 920e bez PDV-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Septembar 24, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Maja meseca ove godine išao sam u Šabac po neki dreo za motor. Naš kolega i član foruma __BaDzeS__ , mi je prodao deo, koji se nalazio kod njegovog prijatelja i majstora za motore, kome sam zaboravio nick. E, kod njega sam video prikolicu u privatnoj izradi, koja je iako nedovršena (farbanje i tako to) izgledala fenomenalno. Možda bi laf pravio i drugima. __BaDzeS__, ajde, daj kontakt majstora !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 24, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan u pitanju su nemacke prikolice STEMA koje jos neko u srbiji uvozi U kojoj firmi si bio? Generalni uvoznik za SCG "COMMERCE" d.o.o. Subotica Tel: 024/553-060; 064/125-13-56 http://www.vibilia.co.yu/srpski/izvestaj/0301/steam_politika_301003.pdf Commerce d.o.o. Herr Legradi Tibor P.Cajkovskieg,18 24000 Subotica Phone : + 381 24 686415 Fax: + 381 24 548835 Mobile: + 381 64 125 1356 E-Mail: legradi@tippnet.co.yu http://www.stema-grossenhain.de/haendler_2b.html A evo i jednog zastupnika iz SWEXEL doo Petefi Šandora 95 • Telep 21000 Novi Sad tel/fax 021/ 506 601 mob 063/ 598 669 http://www.swexel.co.yu/22/vozila.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Septembar 24, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u ovoj firmi sto sam ostavio kontakt, BM bozic a kod SWEXEL-a sam i ja gledao na netu jer je neko postavio na prvoj strani njihovu adresu a sad jedan info, na ove lake prikolice se stavljaju samo 2 motora jer samo tako mogu da budu do 750kg tj da spadaju u kategoriju lakih prikolica a ako bi se stavilo tri motora samo oni mogu da dostignu tu kilazu, zato prikolica za 3 motora mora biti skuplja jer mora da se ugradjuje kocioni sistem, bar mi tako rekose u ovoj firmi, a rekose mi da imaju jednu dosta veliku prikolicu, polovnu doduse, za 1500e koja je sa ciradom i 2 osovine, video sam je ispred firme i izgleda odlicno a mogla bi dobro da se iskoristi i za motore jer bi moglo da stane bar 4 i da jos imaju komfor ;D pa koga interesuje moze da ode da pogleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 24, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja ti to napravim za 300 do 400 e,,sam kazes kavvu hoces,odemo atestiramo,oko 50e i resen problem ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 24, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Bio ja pre oko mesec dana u "Galebu " u Cacku, Radionica mu je u selu gde imam vikendicu. Onako u prolazu sam video da je dosao sleper, i da ga tovare lakim prikolicama ( obicnim ), pa sam svratio i popricao sa gazdom u vezi prikolica za motor. Rekao mi je da je cena oko 60.000 dinara, a kad je cuo da zivim u N. Sadu, dodao je da je " Rodic " od njega pazario dve, pa da mogu kod njega da pogledam kako izgleda, jer nije imao ni jednu gotovu jer ih radi po narudzbini . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Septembar 25, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja ti to napravim za 300 do 400 e,,sam kazes kavvu hoces,odemo atestiramo,oko 50e i resen problem ;) a sto se cimamo kad imamo dobrog majstora ovde koji ce nam svima uraditi e bez zezanja ako budem hteo da radim doci cu pa cemo se dogovoriti, vec sam osacovao da bankine pored puta mogu da posluze kao dobre sine ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...