Maki 287 Napisano Jun 22, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Nista, samo se hvalim... Prekjuce sam napravio turu od nekih 200km (sve po kisi, kako bi se inace ja vozio :evil: ) do Sente, i potrosio stotinak evra na razne gluposti. Ovom prilikom izdvajam: Tank-torba, dvodelna Evo kako to izgleda na Kawi Zatim, kisni kombinezon (dobar za sve novce, po onom pljusku sam stigao kuci suv!) i navlake za cizme Jakna, ko stvorena za vozikanje po gradu po ovim vrucinstinama! ( kad se uvucem u kozni kombinezon na >30 stepeni, posle sat vremena voznje oslabim bar 3 kg) P.S. Izvinjavam se svima na ocajnom kvalitetu fotografija, al' digitalni mi je otis'o Bogu na istinu, pa dok ne stigne novi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 22, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan e a da te pitam kolko si dao za jaknu?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jun 22, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan E jel ista kao ona moja sto je bila na Hondi posto se meni cini da jesi? P.S. Super letnja oprema, samo mi kazi koliko si dao za navlake za cizme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Jun 22, 2006 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom i na dugi vijek!!! koliko si platio torbu i kisno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosta 0 Napisano Jun 23, 2006 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Zrenjaninac ,di si to pazario? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Jun 23, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Samo naprjed, ssto visse opreme, bezbednija vozznja! Da je deress u zdravlju i vesselju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fenix 0 Napisano Jun 23, 2006 U prolazu, 19 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Tako treba da izgleda pravi biker :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Jun 23, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Uh, da krenem redom: 1. Jakna me je kostala 40e, slazem se da nije extra, ali za voznju po gradu ce odraditi posao. Kisno odelo me je kostalo oko 15e a navlake za cizme 12e (znam da tu nema logike, al' sta da se radi) Za torbu su me "olaksali" za 33e, sto iskreno mislim da nije puno. 2. Pazario sam u Senti, inace to je bio izgovor da sabijem 200km u dupe, posto tip salje robu postom (pouzecem) a mozes je naruciti i Louis kataloga, uzima 15-ak posto na cene, ako nekog zanima poslacu mu broj telefona u PM. 3. jel ista kao ona moja sto je bila na Hondi posto se meni cini da jesi? Pojma nemam, na koju jaknu mislis?!? 4. Tako treba da izgleda pravi biker Ma veci sam sminker u koznom racing kombinezonu, al na ovu vrucinu :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jun 23, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam na Tank torbu ali nije bitno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Jun 23, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neke pantalone na foru te jakne? Mogao bi da ostavis neki telefon od tog sto to prodaje i javno ne verujem da ce nekome smetati U svakom slucaju koristan ti bio taj izgovor da se provozas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Jun 23, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone bez protektora (kao i ova moja nova jakna) se krecu od 50e pa navise. Inace, pred sezonu sam nabavio textilnu jaknu i pantalone sa protektorima i skidajucom termo-postavom za 240e, ali mi ni to ne odgovara za voznju po gradu na ovoj vrucini. Evo broj od tog lika sto donosi robu: 063/529-524. Katalog salje besplatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...