Bojan Budjevac 432 Napisano Novembar 5, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga CADERG DRIFT composite fibre L velicina (59-60cm) Kaciga poseduje: - Naocare - Pin lock - Unutar kacige utisnoto mesto za mikrofon i slusalice. - Dupla "D" kopca za vezivanje - originalna vrecica za kacigu i kutija kacige Lepo ocuvana, bez ogrebotina (sem na jednom mestu gde je usled pada sa retrovizora motora koji je stajao na parkingu doslo do ostecenja farbe 1,5 do 2cm sto se vidi na slikama). Kaciga je nosena sa potkapom, nema neprijatnih mirisa niti bilo kakvog ostecenja sa unutrasnje strane. Saljem detaljno slike i snimak po potrebi. Cena: 110e Tel: 0658418806 (poziv, sms, viber, whatsapp). Послато са SM-A750FN помоћу Тапатока 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Novembar 5, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Posto mi je na BJB forumu ispucana memorija za objavu slika, a ne znam kako mogu stare slike da izbrisem i ponovo oslobodim memoriju, u prilogu je link oglasa gde su slike u boljoj rezoluciji. https://www.kupujemprodajem.com/motocikli-oprema-i-delovi/kacige-i-potkape/caberg-drift-l-velicina-/oglas/104411748 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5487 Napisano Novembar 5, 2020 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Cenu samo pusti kolega.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Novembar 5, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, drmilan_ je napisao: Cenu samo pusti kolega.. 110e. Hvala, napisao sam i gore. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Novembar 5, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Boki kakva je sto se tice tisine? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Novembar 5, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Pevac je napisao: Boki kakva je sto se tice tisine? Iskreno, sem na GS-u nisam je vozio na drugom motoru. GS ima dobru vetro zastitu, tako da sam ja zadovoljan i nemam zamerki. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Novembar 5, 2020 (promenjeno) Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Imam istu kacigu i vožena je na TDMu 900 gde mi vetar ide direktno u vizir. Mogu direktno da je uporedim sa Shark Skwal, i da kažem da je tiša od nje. Takođe, to što je kompozitna, sa karbonom, dosta znači po pitanju zamaranja vrata. I vizir je jako veliki, tako da imate zaista dobru preglednost. Ako treba nešto da kudim, naočare su malo svetlije i kraće nego što bih voleo i ventilacija nije ništa naročito. Promenio Novembar 5, 2020 član Dejan Nešković Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Novembar 7, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 5.11.2020. at 20:12, Dejan Nešković je napisao: Imam istu kacigu i vožena je na TDMu 900 gde mi vetar ide direktno u vizir. Mogu direktno da je uporedim sa Shark Skwal, i da kažem da je tiša od nje. Takođe, to što je kompozitna, sa karbonom, dosta znači po pitanju zamaranja vrata. I vizir je jako veliki, tako da imate zaista dobru preglednost. Ako treba nešto da kudim, naočare su malo svetlije i kraće nego što bih voleo i ventilacija nije ništa naročito. Iskreno da kazemo da je bolja od mnogih vidjenijih marki u tom cenovnom rangu do +- 300e koliko se kretala kao nova. Ja sam pre nje nosio AGV K-3 i ova CABERG mi je duplo bolja za iste pare. Jos ima i dupu "D" kopcu za vezivanje sto mi se najvise svidja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Novembar 7, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li mogucnosti da se sanira to oštećenje nekako? Neki lepak ili git pa da se zafarba?Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Novembar 7, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ima li mogucnosti da se sanira to oštećenje nekako? Neki lepak ili git pa da se zafarba?Sent from my SM-A405FN using TapatalkNaravno. Nego ja nisam hteo nista da diram jer je to 1 - 1,5cm.Послато са SM-A750FN помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Novembar 9, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 100e cena Tel: 0658418806 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano April 2, 2021 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Maj 23, 2022 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kupujemprodajem.com/motocikli-oprema-i-delovi/kacige-i-potkape/kaciga-caberg-drift-l-59-60/oglas/137579915 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Septembar 14, 2022 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...