dragan_alumiroi 799 Napisano Novembar 5, 2020 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Motor sam kupio nov u Delti. Održavan redovno, prvo u Delti pa u Mak Moto u Višnjičkoj. Za četiri sezone sam prešao 48000km i kao jedinu manu mogu da navedem da je potrebno aku zameniti na vreme. Gume su takoreći nove, zamenjene pre par stotina kilometara. Nakon odličnih pr4 stavio sam pr5 i trebalo bi da traju 20ak hiljada km. Od opreme je dodato:- rol bar, givi- nosač kofera i ploča, givi- ploča za meke torbe, 3mm inox- nosač mobilnog givi i neka obična ali funkcionalna futrola- štitnici ruku, givi- kineske maglenke- dodatne fuzastre za autoput, louis- e-oiler- štitnik hladnjaka, givi- štitnici prednjih štapova- pločica za reg. nalepnicu- centralni štender motea- gel jastuk za sedište, louis- K&N filter vazduha Lanac i lančanici su prešli 20ak hiljada km ali su i dalje u dobrom stanju. Ventili su provereni i naštelovani na posljednjem servisu (bilo je vrlo malih odstupanja). Zamenjeno ulje u prednjim amortizerima. Cena 6200, za forumaše popust.Prenos obavezan. 063-8179960, Dragan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Novembar 5, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Sretna prodaja Dragane.Ako ima onih koji nisu razumeli a da se ja nevaram ovo je motor sa automatskim menjace i tri moda podesavanja. Ili gresim?Sent from my SM-A715F using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 799 Napisano Novembar 5, 2020 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bruno.Jeste automatik i ima 4 moda. D kao drive, koji je namenjen laganoj i štedljivoj vožnji na ravnom. S1, S2 i S3 su tzv. sportski modovi i na svakom se stepen prenosa menja na malo višim obrtajima. U uputstvu se S modovi preporučuju za uspone i sportsku vožnju.Da dodam i da ima Manual mod gde motociklista sam menja brzine ali se automatski prebacuje ako se "otera u crveno". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10534 Napisano Novembar 5, 2020 Drug član, 3409 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra Hondica... Srećna prodaja kolega... primetih, ako se ne varam, da ima par slika sa Bukulje... e ima da ode u roku od barem "brzo"! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 799 Napisano Novembar 5, 2020 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega. Jeste par slika sa tj. "iza" Bukulje, kod Garaškog jezera. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Novembar 5, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu zadnje vreme došlo. Da idemo zajedno u Deltu da pregovaramo za 2 Afrike 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 799 Napisano Novembar 9, 2020 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo još par sličica Vozio sam malo za vikend pa je i kilometraža otišla gore. Zaboravio sam da dodam da je ugrađen i alarm sa pejdžerom. Da korigujem malo i cenu. Neka bude 5950 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12180 Napisano Novembar 9, 2020 Drug član, 1311 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 5.11.2020. at 18:09, X8 Vračar je napisao: Auuuuu zadnje vreme došlo. Da idemo zajedno u Deltu da pregovaramo za 2 Afrike Moze i za tri da bude popust na kolicinu. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Novembar 9, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, bravo, samo proleće da dočekamo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 799 Napisano Novembar 9, 2020 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo proleće, trguje se u decembru. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 799 Napisano Januar 5, 2021 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 799 Napisano Januar 25, 2021 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Motor otišao kolegi @Mikec kome želim da uživa u Neci i pređe puuunooo bezbednih kilometara. Ja odoh da poradim na novom avataru. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...