N.F.S. 22245 Napisano Novembar 27, 2020 Integrisan, 9575 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan On 17.11.2020. at 8:14, tibor je napisao: Ima li nesto od slanja? Dobi li ko poklon? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8272 Napisano Novembar 27, 2020 Solo Rider, 3174 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22245 Napisano Novembar 27, 2020 Integrisan, 9575 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hahaaaa, dobar si!Jbs zmigavce, nadam se da je kolega ok. Sent from my LLD-L31 using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22245 Napisano Avgust 22, 2023 Integrisan, 9575 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi sa zmigavcima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6002 Napisano Avgust 22, 2023 Svakom po zasluzi, 12427 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Žmigaju negde, valjda.... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Avgust 22, 2023 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Ja migam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3766 Napisano Avgust 22, 2023 Drug član, 995 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Ja migam, ti migam, on migam, oni migam Sad i mene kopka, dan prodje, a i par godina. Dobiste li vi na kraju te migam migavce? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22245 Napisano Avgust 22, 2023 Integrisan, 9575 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne, a dokupio sam led relej, poslao koleZi generalije.... U redu je i predomisliti se ali i reci to, no problemo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Avgust 23, 2023 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Atorn said: Ja migam, ti migam, on migam, oni migam Sad i mene kopka, dan prodje, a i par godina. Dobiste li vi na kraju te migam migavce? ali sam i dalje optimista 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 623 Napisano Avgust 23, 2023 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno ne znam šta se desilo sa ovim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Avgust 26, 2023 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 11. 2020. at 17:18, N.F.S. je napisao: Izvinjavam se pokretacu teme ako davim, jesu li led ili sijalica ovi mali zmigavci? Ako je led da narucim i rele... Za skoro sve suzukije ide sedmopinac, evo kod kineza link, na nasim je oglasima 20 eura a kosta 3! Mozda nekome zatreba 7 Pin LED Flasher Relay Indicators Auto Strobe Motorcycle Decoder For SUZUKI SV650 SV650S SV1000 SV1000S Motorcycle Accessories|Car Switches & Relays| - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Ja купио за Бандита и ради за све паре. Плаг 'н плеј. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...