Sveti Atila 620 Napisano Novembar 1, 2020 Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam nekoliko pari migavaca koji mi više nisu potrebni. Ako nekome trebaju, njegovi su. Trenutno su u Žarkovu. 6 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Novembar 1, 2020 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih te malene za Suzy.. Ako moze slanje... Sve jedno, bravo za gest! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8161 Napisano Novembar 1, 2020 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan ako mogu ova meni Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 463 Napisano Novembar 1, 2020 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se javljam za one trece. Cini mi se ka9 da bi odgovarale za tdm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 620 Napisano Novembar 1, 2020 Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dva para malih za @N.F.S. Par velikih za @BaneVuk58 Par srednjih za @tibor Molim da mi u PP pošaljete kontakt telefone i podatke za slanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Novembar 1, 2020 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala naj lepse! Narucujem reducire za montazu ovog trena... Velike cu morati da cuvam ukoliko me budu na tehnickom zezali ali bas su gabaritni! Ti ce bas lepse stajati... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8161 Napisano Novembar 1, 2020 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Dva para malih za @N.F.S. Par velikih za @BaneVuk58 Par srednjih za @tibor Molim da mi u PP pošaljete kontakt telefone i podatke za slanje. tenk ju veri mač Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Novembar 1, 2020 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se pokretacu teme ako davim, jesu li led ili sijalica ovi mali zmigavci? Ako je led da narucim i rele... Za skoro sve suzukije ide sedmopinac, evo kod kineza link, na nasim je oglasima 20 eura a kosta 3! Mozda nekome zatreba 7 Pin LED Flasher Relay Indicators Auto Strobe Motorcycle Decoder For SUZUKI SV650 SV650S SV1000 SV1000S Motorcycle Accessories|Car Switches & Relays| - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5609 Napisano Novembar 2, 2020 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Izgleda da su isti kao moji samo zatamljeni. Moji su led, tako da ce ti verovatno relej. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Novembar 2, 2020 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Lepi i diskretni! Jesu li te na tehnickom zezali zbog njih? P.S. Svidja mi se tvoja freza! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5609 Napisano Novembar 2, 2020 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, N.F.S. je napisao: Lepi i diskretni! Jesu li te na tehnickom zezali zbog njih? P.S. Svidja mi se tvoja freza! Nisu drug. Niko ih nije ni pogledao. Ne deluju upadljivo. Radim u firmi koja se bavi i tehnickim pregledima. Uglavno su koferi problem i moraju da se skinu zbog slikanja, a ovo ostalo za sad i ne gledaju. Al' opet sve zavisi od firme do firme. A frezu cu ti rado pozajmiti na test. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8161 Napisano Novembar 2, 2020 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, N.F.S. je napisao: Lepi i diskretni! Jesu li te na tehnickom zezali zbog njih? P.S. Svidja mi se tvoja freza! To je sve do tehničkog. Znam mnoge koji prolaze i sa migavcima i auspusima i sl. Ja sam bio direktno do AMSS zbog prikolice.....ljudi se smejali, kažu da su veći vernici od patrijarha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Novembar 2, 2020 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @Marko05, hvala! Licno nisam imao problema, trudim se da sa homologacijom delove ugradim. Muka mi bude ako me zbog totalno ispravnog vozila drndaju oko gluposti. Sto se probe tice kada se budemo videli rado! Izmenjamo se masinama i provozamo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11625 Napisano Novembar 2, 2020 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, N.F.S. je napisao: @Marko05, hvala! Licno nisam imao problema, trudim se da sa homologacijom delove ugradim. Muka mi bude ako me zbog totalno ispravnog vozila drndaju oko gluposti. Sto se probe tice kada se budemo videli rado! Izmenjamo se masinama i provozamo Kolegi svaka cast na gestu,a ti vidi kad namontiras kako sijaju,drugar na fejzeru ima iste,nesto bas nisam odusevljen kako su primetni i ajde nisu ovi nasi fabricki ni tako gadni kao sto je gadan fabricki auspuh. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 2, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Kolega, ako se slučajno odlučiš da prodaš svoja 2 žmigavca (kad ove nove montiraš), ja se javljam. Moji na FJRu napred su polomljeni, a ovi tvoji mi baš lepo izgledaju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Novembar 2, 2020 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @ThePainkiller, dogovoreno drug! I ove male ako mi se ne svide prosledicu dalje naravno... Kada kolega posalje necu ih neki period montirati, narucih sinoc rele i reducire sa Alije. Cim sve stigne testiranje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 567 Napisano Novembar 3, 2020 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, ThePainkiller je napisao: @N.F.S. Kolega, ako se slučajno odlučiš da prodaš svoja 2 žmigavca (kad ove nove montiraš), ja se javljam. Moji na FJRu napred su polomljeni, a ovi tvoji mi baš lepo izgledaju... Stajem u red za prednje sa Suze ako bidnu na dobošu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 620 Napisano Novembar 3, 2020 Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam do sada stigao, teren. Sutra sam u kancelariji pa ih šaljem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5609 Napisano Novembar 3, 2020 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja ova dva ako kome trebaju kao rezervni a ima iste. Ima sam jos jedan kao ovaj levi al sam ga negde zaturio. Potrudicu se da nadjem. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Novembar 6, 2020 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kolegu cu i ovde zamoliti da obavesti na dan slanja kako bi neko bio na adresi da preuzme, hvala Nenad. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Novembar 7, 2020 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Odustajem od poklona, hvala.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Novembar 17, 2020 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Stigao relej iz Kine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 463 Napisano Novembar 17, 2020 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nesto od slanja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Novembar 17, 2020 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa SV-om baš neki dan prošao tehnički sa istim takvim Lampa led migavcima. Za neke druge stvari su pitali a za migavce ništa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14532 Napisano Novembar 17, 2020 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno osvetljenje tablice 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...