Lukac 1397 Napisano Octobar 31, 2020 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Fazera 1000 god 2001, prava kilometraza,na mom je imenu, registracija istekla u septembru, obavezan prenos , cena za forumase 2500e.Motor je kod mene od letos, nazalost zbog obaveza i svega ostalog, najvise smo se vozili skuterom i kolima, a najmanje motorom. Ja sam drugi vlasnik, motor je kupljen pre dve god od Gagija u Balosavi, pa verujem da je kilometraza prava. Prosle zime je promenjen lanac bregaste i spaner, lamele, uradjen veliki servis (ventili, karburatori), stavljene nove gume i nazalost od tad motor nije presao 1000km. Agregat radi fenomenalno (meni je ovo treci Fazer od Gagija), menjac, kocnice, znaci, promeniti za prolece ulje i filter.Posto mi je ostao jedan prelep FJ1200, sa abs-om i kompletnom opremom, koferima, sta prvo prodam, ovo sto ostane cu voziti. Za sada ne mogu nista da uvozim zbog cele korona situacije, ukratko kome treba dobar prevoz sa punih 143ks evo prilike. Lukac 064 9760896, 011 8484211 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Octobar 31, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motor. Jel moze moja Inazuma + da doplatim koliko jos treba? Isto je u odlicnom stanju, sve sredjeno posebno karburatori i pumpa 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Octobar 31, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Lep primerak sa karburatorima. Uopste se nevidi trag na desnoj strani da je menjan lanac. Mislim, ne viri nigde novi zaptivac. Pitam se kako je moguce da nema nikakve nadogradnje na ovom modelu? Gde si ti ovo vozio? Nema zadnjeg a niti bocnih kofera. Nema zastite sa strane motora. Fasciniran sam ako uzmem u obzir da smo skloni da nagegecimo (ja prvi) sto vise raznih nosaca. Nema uticnica. ITD. Svaka cast. Bas lep i veoma ocuvan primerak. Za preporuku. Nista se ne kvari ako se servis radi redovno. Sretna prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1397 Napisano Octobar 31, 2020 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam letos uzeo motor, bio je ovakav isti, nisam nista radio na njemu, samo sam ga obrisao i sipao benzin. Sve sto je radjeno je radio prethodni vlasnik (koji zivi i radi u USA, ima Harlejev servis u Majamiju), ove god zbog korone nije ni dolazio, tako da sam prenos radio sa ovlascenjem na njegovog brata. Ako se ne proda, imam svoj nosac, tri kofera, drugi volan i radicu sediste.Posto je registracija istekla pocetkom septembra, nisam ga ni vozio, da me ne uvati marsovac na motoru koji mi triput dnevno sparta ulicom,pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 31, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije cuo da ce ovih dana nekome da poispada iz dzepa gomila eksera? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1397 Napisano Novembar 5, 2020 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan 2400e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Novembar 6, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Polako sa obaranjem cene. Sent from my SM-A715F using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2793 Napisano Novembar 7, 2020 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Baš lep primerak Fazera Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...