Milllan 83 344 Napisano Januar 19, 2021 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Super. Ja vozim Forzu 300 koja ima 18.5 kw pa te zbog toga pitam. Brzine koje postize su sjajne, lagano do 120, preko toga i nisam probao, iskreno i ne treba mi. Jedino bi mogla biti malo startnija u preticanju kamiona na cca 70, 80 km/h videcu to sa Darkom da poboljsam, jos uvek mi je motor u garanciji pa ne smem nista da diram. Sve ostalo 5. Nadam se da ce biti na prolece, leto nekih druzenja i da upoznamo tvoj J300, zaista sve pohvale za puteve na kojima te je pratio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1243 Napisano Januar 20, 2021 prisutan, 1128 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za putopis!! Predivno!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 28, 2021 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi tvoji putopisi treba da udju u obaveznu lektiru za svakog bajkera..Bravo Marinkovici... Promenio Januar 28, 2021 član panta_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Papisha 218 Napisano Januar 29, 2021 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Pećinci; Srbija Motocikl: Yamaha GTS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 18.1.2021. at 11:38, sasha je napisao: Papisha, Potpuno razumem tvog drugara jer sam pre ovog skutera vozio Kymko Xciting 250 i dobro pamtim njegovo tvrdo sedište. Izgleda da je ekipa iz Kawasaki-ja shvatila u čemu je problem i za J300 izabrala mnogo udobniju podlogu koja omogućava celodnevnu vožnju bez ikakvih posledica. Pa vidi ja sam pre GTS-a vozio Yamahu Majesty 400 i bila je jako udobna o prtljažniku je suvušno i govoriti, snage sasvim dovoljno za sve tako da ja i ako sad vozim dosta ozbiljniji motor i dalje skuter uvažavam kao ozbiljnu mašinu za putovanje čak ozbiljniju od mnogih. Drugaru skuter služi samo da se malo zadovolji ode po neke delove za radionicu, ponekad, i kad ga ja nahvatam da napravimo neki krug od stotinak kilometara pa da se posle hvali kao da je obišao pola sveta, ali se oduševio vašem putopisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...