Korto Malteze 218 Napisano Septembar 11 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguće da nema niko na forumu ko poseduje ovaj motor? Kolega ozbiljno razmatra da ga kupi, pa sam se i ja zainteresovao da saznam nesto vise o motoru. Čini mi se da nema previše vlasnika kod nas, cak ga nema ni na oglasima mnogo. Šteta, lep motor, a sigurno je i kvalitetan koliko sam uspeo da shvatim prema recenzijama.Sent from my SM-F936B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deshaz3 2 Napisano Septembar 12 U prolazu, 4 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko mogu biti od pomoci ali mogu podijeliti sledece. Motor je veoma lagan za voznju, tih, miran, bez vibracija, vrlo brzo steknes povjerenje u njega da nema nepredvidjenih reakcija. Presao sam nekih 8000 km za 3 mjeseca Nisam neko ko moze porediti sa drugom motorima, jer nakon 12god sam se vratio na motor. Poredjenja u odnosu na Kawasaki er-6n 2008 Triumphima prednost laganiji, sigurniji za voznju (abs, traction control), bez vibracija. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5412 Napisano Septembar 16 Ne silazi, 4816 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Odličan je Trident. Mislim da nema greške sa njim. Agregat mi je ostavio najbolji utisak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 218 Napisano Septembar 16 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega je odustao, kaže da mu je skup. Mada se sada i ja razmišljam da pređem sa maxi skutera na Trident. Jako lep motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4860 Napisano Septembar 17 Drug član, 1873 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni se sviđa Samo mi deluje da je mali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deshaz3 2 Napisano Septembar 24 U prolazu, 4 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Realno je za 1 osobu, druga moze do grada na kafu max. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5412 Napisano Octobar 14 Ne silazi, 4816 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 9. 2024. at 12:40, Skyrunner je napisao: Meni se sviđa Samo mi deluje da je mali Visok sam 187 cm i sasvim lepo sam se smestio i navozao. Nisam se osećao skučeno ili slično. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...