milance80 1 Napisano Avgust 28, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine je bio koncert i voznja na Kosovo krajem sezone, ima li ove godine slicnih manifestacija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5954 Napisano Avgust 28, 2008 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Misliš na Kosovo i Metohiju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milance80 1 Napisano Avgust 28, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa moze i na Metohiju, prosli put je bilo samo Kosovo do Kos. Mitrovice, to je cini mi se bilo zatvaranje sezone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veterans 15 Napisano Avgust 31, 2008 U prolazu, 31 postova Lokacija: Srbija / Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan bajk-rok mirovna misija ,kosovska mitrovica , sad već tradicionalno ide se u oktobru verovatno 5-og saznao sam od milića organizatora mk hdserbia / www.hdserbia.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox 7 Napisano Septembar 1, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: CBR 1000 F SC24 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko nove informacije....za taj odlazak dole? Ja sam bio pocetkom sezone i bilo je neponovljivo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Septembar 3, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio pocetkom sezone i bilo je neponovljivo.... A tek da znas kako je bilo proslog 5-og oktobra. :o :o Nadam se da ce HD Srbija da uspe da organizuje i ove godine skup u K.Mitrovici, jer to ovom narodu mnogo znaci, a smatram da je i na dosadasnjim skupovima, ovaj narod pokazao tradicionalnu gostoljubivost. A tek da ne pricam za porast broja motora u K.Mitrovici, ove godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veterans 15 Napisano Septembar 7, 2008 U prolazu, 31 postova Lokacija: Srbija / Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan sigurno se ide i to 99% 4-5 oktobar. 0ko polovine septembra biće zvanično u medijima . zasad se rade organizacione pripreme, dogovor sa bendovima ,i ostale tehničke pripreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox 7 Napisano Septembar 9, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: CBR 1000 F SC24 Prijavi odgovor kao problematičan sigurno se ide i to 99% 4-5 oktobar. 0ko polovine septembra biće zvanično u medijima . zasad se rade organizacione pripreme, dogovor sa bendovima ,i ostale tehničke pripreme ODLICNO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 10, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam na prolecnom, ako radne obaveze dozvole idem i na ovaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj put se planira odlazak za vikend a ne kao do sada radnim danima.Takav je dogovor sa Milicem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 11, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj put se planira odlazak za vikend a ne kao do sada radnim danima.Takav je dogovor sa Milicem. E to je mnooogo bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 16, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se kada se ide u Kos. Mitrovicu???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milance80 1 Napisano Septembar 17, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa izgleda jos uvek nista, ja ocekujem svaki dan da bude neko obavestenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Septembar 19, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan prosle godine je bilo super,dobra organizacija jos bolji docek!idem sigurno!samo bez politike!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Septembar 19, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine, kraj sezone, ja prodao motor i nemam cime da idem. Ove godine, pocetak sezone, meni ode menjac na R1, opet ga ispusim. A sada je sve ok, i nadam se da ce tako biti i da cemo da idemo dole . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Septembar 20, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine je sva zasluga pripala HD-u a nigde nije pomenuta MAS a kamoli klubovi koji su svojim ucescem pomogli manifestaciju a bilo nas je dosta.pozdrav za ljude iz Kos.Mitrovice koji su nas docekali kao bogove!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Septembar 21, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan da li ima novih informacija ovoznji na kosovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox 7 Napisano Septembar 21, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: CBR 1000 F SC24 Prijavi odgovor kao problematičan da li ima novih informacija ovoznji na kosovo i ja se pitam......na sajtu HD-a nema nista.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veterans 15 Napisano Septembar 25, 2008 U prolazu, 31 postova Lokacija: Srbija / Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Svi smo nestrpljivi oko utvrđivanja datuma polaska ,međutim zapelo je na višoj distanci. Mića HDSERBIA vodi pregovore sa ministarstvom za KIM oko obezbeđenja i nesmetanog prolaska ,i u stvari tu je i zapelo, novi sastanak je zakazan za koji dan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
silver riders 0 Napisano Septembar 29, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan ima li nekih novih informacija....???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 29, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Neki update? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Octobar 2, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Informacija iz prve ruke : ove godine od te voznje nema nishta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
silver riders 0 Napisano Octobar 2, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox 7 Napisano Octobar 2, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: CBR 1000 F SC24 Prijavi odgovor kao problematičan :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Octobar 2, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da nema nista od voznje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...