It'sTheCocoaCream 13 Napisano Octobar 26, 2020 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde ima da se kupi ovaj deo? Narucio sam one opruge i rolere za frajlauf, treba uskoro da stignu, al da bih dosao do toga potrebno je ovim da se otvori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2649 Napisano Octobar 26, 2020 Drug član, 4749 postova Prijavi odgovor kao problematičan Треба ти чешељ да измериш навој и шублер да измериш ширину и нормално стругар да ти то одради. Мали шраф ти не треба само велики који се шрафи у магнет и удара у радилицу па тако избија магнет. Навој великог шрафа је најчешче 1,5 а ширина не знам јер није један мотор. Велики шраф је паран број: 14, 16, 18, 20, 22 × 1,5. Ови шрафови се продају и то врло јаки 10.x. Измери, купи то говно и извади магнет. Пожељно је да игра компресор и пнеуматски пиштољ бар 500Nm и за главни шраф и за овај који извлачи.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
It'sTheCocoaCream 13 Napisano Octobar 26, 2020 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Krokodilo je napisao: Треба ти чешељ да измериш навој и шублер да измериш ширину и нормално стругар да ти то одради. Мали шраф ти не треба само велики који се шрафи у магнет и удара у радилицу па тако избија магнет. Навој великог шрафа је најчешче 1,5 а ширина не знам јер није један мотор. Велики шраф је паран број: 14, 16, 18, 20, 22 × 1,5. Ови шрафови се продају и то врло јаки 10.x. Измери, купи то говно и извади магнет. Пожељно је да игра компресор и пнеуматски пиштољ бар 500Nm и за главни шраф и за овај који извлачи. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Ti si moj brat <3 Ovih dana cu to da zavrsim pa javljam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5958 Napisano Octobar 26, 2020 (promenjeno) Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim odakle si. Ja ga imam a imas i da ga kupis kod nas za nesto sitno para, mozda 1000 dinara +-. A mozes i kao sto ti kolega rekao, samo trazi malo vremena, alins obzirom da je dostupan alat, a nije skup, mozda lakse tako. Pokusam da ti nadjem i tacnu dimenziju, pa ti napisem. (ne znam napamet) Promenio Octobar 26, 2020 član abarth_maniac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5958 Napisano Octobar 26, 2020 (promenjeno) Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da je 18x1.5mm Nasao: https://motobikeshop.rs/sr/product/radapciger-magneta-18x1-5 Promenio Octobar 26, 2020 član abarth_maniac 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
It'sTheCocoaCream 13 Napisano Octobar 28, 2020 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Porucio, upravo stigao, radovi mogu da pocnu! Mnogo sam dobar majstor, znam samo da je guma crna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 201 Napisano Octobar 28, 2020 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega, koliko je para ovo zadovoljstvo? Trebao bi i ja osvjeziti frajlauf. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
It'sTheCocoaCream 13 Napisano Octobar 28, 2020 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo link gde sam ja narucio oko 40$ plus 1000 carina. Stiglo za nekih 15ak dana. Ovde kod nas nisam pronasao, mozda nisam dobro trazio, nov sam u ovome pa ne znam ni sta sam kucao. Starter Clutch Repair Kit fits Kawasaki KLE 500 B 2005-2007 WWW.EBAY.COM Our TourMax starter clutch repair kits contain all the parts... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 201 Napisano Octobar 28, 2020 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Krokodilo, ako se ne varam ti si pisao u nekoj temi da se moze "srediti" frajlauf bez mjenjanja rolnica. Meni konkretno pali ok, ali posle 10-15 dana bez paljenja kad treba duze da zavergla, zna da " preskoci ". Inace na satu je 97000 km nisam siguran koji put . Da li da odmah porucim rolnice? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
It'sTheCocoaCream 13 Napisano Octobar 30, 2020 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo sam da zmenim, i sad mnogo bolje pali. Kod mene problem nije bio u oprugama, one su odlicne, mozda su za koji mm krace od novih, problem je u onim valjkicima u koje se guraju oprugice(kacim sliku starih pa uporedite sa novim na postu iznad), na vrhu treba da imaju nesto crno(dal je neki grafit il guma ne znam), e to se skroz istrosilo. U svakom slucaju problem resen. Ako nekom zatreba radapciger nek se javi na pm, lokacija BG 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...