Jump to content

Moto Zajednica

HITNO POTREBNA KRV ZA TESKO POVREDJENOG KOLEGU KAROLJA TOŠKOVA

Recommended Posts

• Drug član, 2143 postova

Evo ovako stoje stvari, Karchi je prebachen iz UC u Beogradu (guzva u UC-u !!!)  u Pancevacku bolnicu, posto mu je supruga medecinski radnik tamo , pa ce joj biti blizi za posete i pomoc. Sto se tice stanja, stanje je stabilno , ali i dalje ozbiljno. Dise svojim plucima, ali sa 7 polomljenih rebara - to je bas bolno ali mora da se izdrzi.

Porodica se jos jednom zahvaljuje svima koji su dali krv za Karchija.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Nas drugar i clan MIHO, koji je u stalnom kontaktu sa Karchijevom porodicom zamolio me je da vam svima prenesem ovo:

Prvo bih se zahvalio svim dobrovoljnim davaocima krvi kao i svim motociklistima

koji su se javljali na forumu i pozeleli brz oporavak naseg  prijatelja Karcija.

Stvarno dobra vest je da iako sa dosta teskih povreda vise nije ZIVOTNO UGROZEN.

Iako oporavak nece biti ni lak ni brz Karcijevo veliko srce, hrabrost i neustrasivost  su pobedili.

Da se radi o velikom borcu potvrdjuje i cinjenica da je na moto-klasik trkama u samo jednom danu vozio treninge i trke u tri klase. Kao takmicar na Tomosu 90, Suzukiju 250 GT i kao balanser na motorciklu sa prikolicom.

Karci je visestruki davalac krvi koji je ucestvovao u akcijama davanja krvi motorciklista iz MK "Beograd"

U Pancevu je krv dalo 70 ljudi (vecinom motorciklista ) a u Beogradu 30. To najbolje pokazuje  spremnost  ljudi da pomogne nastadalom kolegi.

Iako necemo moci da damo krv (potebno je da prodje tri meseca ) vecina nas iz MK "Beograd" ce doci da podrzi akciju BJB koja ce biti u subotu 13.09.2008. Humanitarne  akcije kao sto je dobrovoljno davanje krvi najbolje pokazuju svest i odgovornost jedne ( nazalost ) ugrozene grupacije ljudi.

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

Eto dobro je !!!!!!!  SUPER VEST !!!!  (mora da je primio moju krv).  heheheh      E bre , bas mi je drago da je mnogo bolje !!!!!!!!!!!!!  Pozdravi ga mnogo reci mu da je nagrabusio kad mu dodjemo na roshtilj, pasulj , sarmu i ostalo predjelo  za novi rodjendan !!!  hehehehe    veliki pozdrav Nenad, matori

Evo mali update oko Karchijevog zdravstvenog stanja:

Izashao je iz shok-sobe, vise nije ni minimalno zivotno ugrozen, uradjena je ortopedska revizija noge i ruke, rebra zarastaju. Ocekuje ga dug oporavak i verovatno jos nekoliko operacija za potpunu sanaciju ruke i noge. Danas je prvi put imao mobilni telefon kod sebe. Posete josh ne prima zbog generalne iscrpljenosti.

Jos jednom hvala svim kolegama i koleginicama koji su dali krv za Karchija,

;)

Ovo je mi je prosledio nas clan Miho, koji je u stalnom kontaktu sa Karchijem, i zamolio me da postavim na forum:

Evo malog update-a zdravstvenog stanja naseg kolege bikera Toshkov Karolja iz Panceva, koji je bio tesko povredjen 23.avgusta.2008.

Zadobijene povrede su da Vas podsetim bile:

Otvoreni prelomi butne kosti, nadlaktice, povredjena karlica lom 7 rebara. Posle 5-6 operativnih intervencija sto ortopedskih i jedne stomaka oporavak je krenuo na bolje.

Trenutno se ne planiraju nove hiruske intervencije sem vadjenja fiksatora iz leve noge u martu-aprilu 2009.

Sa fizioterapeutom vezba svaki dan a sto je najvaznije poceo je i lakse daunosi hranu jer je to do skoro bio najveci problem.

Ovom prilikom jos jedanput u njegovo ime zelim da se zahvalim svim clanovima BJB na pomoci u davanju krvi i

iskazanom interesovanju za povredjenog motorciklistu.

Nadam se da cu Vas uskoro obavestiti da je Karci konacno napustio bolnicu i da oporavak ide

pravim putem.

Pozdrav svim clanovima BJB kao i puno bezbednih kilometara novoj 2009 zeli

MIHO

• Svakom po zasluzi, 12422 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Nećeš mi verovati, sinoć sam se setio Karčija (koga ne poznajem lično) i ove teme koja je bila aktuelna pre neki mesec, hteo sam da pitam kako je čovek, je l' bolje...

Hvala Gremline ;)

Pretpostavljam da mu je i ovo u uglu prepisao doktor  :D

index.php?action=dlattach;topic=23003.0;attach=41684;image

B vitamin, za bolju kalcifikaciju.

Sve u svemu danas sam pricao sa Karchijem, bio je jako dobro raspolozen, ali ostaloje je josh dosta posla. Dolazi u utorak u Beograd na Banjicu na kontrolum pa ce se videti za dalje.

• U prolazu, 14 postova

Pozdrav svima koji se interesuju za Karcijev oporavak.

Dugo godina ga poznajem,od dana kada je nastradao

verovala sam u njega i njegov oporavak.

Prvi put sam ga videla posle tog dogadjaja u Pancevackoj bolnici i intezivnoj nezi,

bila sam srecna sto ga vidim.

Znam da ga prijatelji iz Beograda posete s vremena na vreme,cak su mu i cekic doneli (gumeni) oni znaju zasto  :) Pije pivo a i jede cokoladice  ;)

Ima jos puno toga da se kaze i napise ali najbitnije je da je pregurao sve i ja ga mnogo volim,cenim i postujem kao i njegovu porodicu... :-*

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

E tako treba Karolje majstore!!!  Vidim vratila ti se bojica, sto rece cika Gremlin, od B vitamina  hehehe  Samo da znas , protiv moje lude krvi koju sam ti darivao jos nema - seruma    HAHAHA    Ajd , nek si ziv i zdrav i da nam dodjes u BGD da ludujemo  :)

• U prolazu, 14 postova

Evo nesto novo i od mene.

Malo pre sam se vratila iz bolnicke posete od Karcija, moram reci da izgleda super,cak se i ljubi kao i pre  :) oporavlja se polako ali sigurno,vratio mu se onaj njegov fatalni osmeh (mislim za nas zene)  ;) ,radi vezbe, moram  dodati  i ovo da je propusio posle sto i kusur dana..pa i ne cudi me posle piva idu i cigareta...

Inace se sprema za Kamenicu gde ga ceka operacija podkolenice,butne kosti i karlice.

Toliko za sada od mene...

• U prolazu, 1 post

PRVO DA VAM SE PREDSTAVIM...JA SAM IVANA IZ PANCEVA,KARCIJEVA CERKA....KONACNO SAM USPELA DA STIGNEM DO VAS.....PRVO DA SE ZAHVALIM GREMLINU ZA POMOC OKO SAJTA...A ZATIM I SVIMA VAMA,KOJI STE SVO OVO VREME BILI UZ TATU....MNOGO VAM HVALA...JOS UVEK IMA PRAVIH LJUDI....

• Svrati ponekad, 370 postova
  • Motocikl: HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic

Posle 3 godine od nesrece nas prijatelj Karchi se vratio na trkacku stazu ...17.07.2011..kao balansero... i kao vozac

u moto klasiku...

Jos jednom u Karchievo ime se zahvaljujem svim clanovima BJB-a na pomoci ...... fotografije pokazuju da je ocigledno dobio krv od PRAVIH ljudi.......

post-3859-0-87599900-1311588574_thumb.jpg

post-3859-0-36963100-1311588592_thumb.jpg

post-3859-0-96413600-1311588600_thumb.jpg

post-3859-0-08087400-1311588615_thumb.jpg

post-3859-0-57034200-1311588635_thumb.jpg

• Podržavam 3

• Svakom po zasluzi, 12422 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Bravo za Karčija, naše malo značilo je život našem drugaru i veoma mi je drago da je opet na 2 točka.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja