Koprian 405 Napisano Septembar 8, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan dolazim sigurno u subotu... a sto se tice brojnosti extra, samo neka dolaze ljudi, vrh ste svi, skroz... sto kaze Peca, polako se razlenjujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 9, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja javim, "skup" je bio fantazija, samo zezanje i snimanje maloletnih nevaljalica koje su namerno prolazile... da da... Afrika je odradila posao, sojkica u kariranoj suknjici takodje, sad idemo na veci nivo ;D SAmo sad nesto vrat boli, ne znam samo zbog cega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 9, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar niko od vac nije imao foto aparat??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Septembar 9, 2008 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Svi su imali, ili bar većina ;D E onda možeš da zamisliš kakvo je bilo zezanje kad se niko aparata nije setio :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 580 Napisano Septembar 9, 2008 Drug član, 1715 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar niko od vac nije imao foto aparat??? Bese vise pivdzana nego ljudi i tu nastade kiks sa fotografima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 9, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar niko od vac nije imao foto aparat??? Bese vise pivdzana nego ljudi i tu nastade kiks sa fotografima ;D Ja se nadam da ce biti jos i vise ove nedelje - ali da sva budu ladna : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Septembar 9, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar niko od vac nije imao foto aparat??? ma onaj dosadni shvaba nas je sprecio da slikamo, tj. mene da ponesem, a foresta da upotrebi poneti aparat........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Septembar 9, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Do koliko ste sati bili....?a sam oko 22i15 provozao se do arene i ispred nije bilo nikoga,mada nisam cunjao oko arene zbog guzve i momaka u plavom.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Septembar 9, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan tada smo vec bili u kaficu u Juznom Bulevaru, preko puta pekare.... mozda bi trebalo imati i neko odredjeno mesto i za kasniji odlazak.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 12, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan 'el ima o5 u nedelju skupljanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Septembar 12, 2008 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vazda, gazda. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Septembar 12, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan Pa valjda ima, videcemo sutra zbog vremena.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 12, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan ima ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Septembar 12, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ispit u ponedeljak tako da ću ovo okupljanje propustiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14400 Napisano Septembar 12, 2008 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ako ne ljusne kisa vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 15, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan . . . i ljusnula je kisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14400 Napisano Septembar 15, 2008 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan jbg :-[ :-[ :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2755 Napisano Septembar 17, 2008 Braveheart, 703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan nista ajmo kolima okupljanje xaxaxa da se pridruzimo onima sa jugicima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 17, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan jbg ljudi nema loseg vremena,ima samo lose opreme (ovo sam pokupio od naseg kolege sparco-a ),a ja se trenutno ne mogu pohvaliti doticnom.A da dodjem u skijaskom odelu,pa da se svi slatko ismejete,a? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 17, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan jbg ljudi nema loseg vremena,ima samo lose opreme (ovo sam pokupio od naseg kolege sparco-a ),a ja se trenutno ne mogu pohvaliti doticnom.A da dodjem u skijaskom odelu,pa da se svi slatko ismejete,a? ;D Evo kazu kisa i u nedelju... Mozda bi mogli da se nadjemo u petak u isto vreme, isto mesto!?!?!? Sada bi mogli vasi komentari.... znaci za cetvrtak i petak su rekli da nema padavina.... Pa opet od ponedeljka moze da se vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 17, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ajd' cetvrtak,u petak imam roditeljski(2,slovima dva) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Septembar 17, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan S' obzirom na ovu hladnocu mislim da je kasno da se skupljamo u 20h,moralo bi nesto ranije jer temperatura padne ispod 10 stepeni nocu! A sto se cetvrtka tice mislim da dosta ljudi nece ni videti ovu izmenu pa nece ni doci jer je bukvalno danas za sutra?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 17, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Makice,skupljanje je 0d18:30-19:00,as far as i know Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14400 Napisano Septembar 18, 2008 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ima li nekog okupljanja sutra ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 18, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista nije potvrdio... Ja cu se verovatno voziti, pa mogu da svratim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...