mata16v 15 Napisano Avgust 26, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko gde bih mogao da kupim klip vertex po mogucstvu?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Avgust 26, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam najeftinije je kod Radoša na P.brdu, jedino što ume da zavlači. Mislim verovatno Italijan njega, on nas. Moguće i da ima na stanju, neki put se desi. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Avgust 26, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Koji NSR mislim da je 130e nov, za ove novije.. 99- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Avgust 26, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan 89god ns125r pali na kurblu daj te neki br. kontakt, koga da zovem, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Avgust 26, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, javljam ti sutra konacnu cenu, 99% ima na lageru.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Avgust 27, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan 56.00 mi treba klip, po vertex katalogu je 21725e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Avgust 27, 2008 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Nov VARTEX 55,96 bolcna 16mm 100eura i neka jeftinija varijanta AMBIKA 55e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Avgust 27, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan mora 56.00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Avgust 28, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mora 56.00 Cilindar ti je 56, klip mora biti koju stotu manji, dakle 59,96 je to što ti treba ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Avgust 28, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan imam klip od yamahe tzr 56.00, i ide glatko kroz cilindar, tako da je to ta mera, cilindar je sigurno nesto vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Avgust 28, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imam klip od yamahe tzr 56.00, i ide glatko kroz cilindar, tako da je to ta mera, cilindar je sigurno nesto vise Ne postoji klip 56 ni na jednom motoru, pa ni na tvom. Prečnici cilindra su celi brojevi, specijale su .25, .50, .75 i sl. ako uopšte postoje specijale. Uzmi šubler i itmeri kip. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Avgust 28, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Revolution, moram da te ispravim. Specijale su .02 kod tih zujalica, jer imaju nikasil hilzne. Za Apriliju ide fabricki 53.98 (pise na celu klipa), a postoje i 54.00 i 54.02 (imam dva ovakva zakucala u kolekciji ;D). Kad ovo predje, mora nov cilindar. Kod Yamahe TZR, NSR honde i cini mi se i kod Cagive Mito, fabricki je precnik 55.98 svaka specijala je +.02mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Avgust 28, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Revolution, moram da te ispravim. Specijale su .02 kod tih zujalica, jer imaju nikasil hilzne. Za Apriliju ide fabricki 53.98 (pise na celu klipa), a postoje i 54.00 i 54.02 (imam dva ovakva zakucala u kolekciji ;D). Kad ovo predje, mora nov cilindar. Kod Yamahe TZR, NSR honde i cini mi se i kod Cagive Mito, fabricki je precnik 55.98 svaka specijala je +.02mm Za NSR sam siguran da ne moze da se razbusuje, a za Cagivu isto mislim da ne moze, ali nisam siguran.. Na TZR mogu da se rade 3 specijale, i tacno je da se ide za +0.02mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Avgust 28, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Revolution, moram da te ispravim. Specijale su .02 kod tih zujalica, jer imaju nikasil hilzne. Za Apriliju ide fabricki 53.98 (pise na celu klipa), a postoje i 54.00 i 54.02 (imam dva ovakva zakucala u kolekciji ;D). Kad ovo predje, mora nov cilindar. Kod Yamahe TZR, NSR honde i cini mi se i kod Cagive Mito, fabricki je precnik 55.98 svaka specijala je +.02mm Za NSR sam siguran da ne moze da se razbusuje, a za Cagivu isto mislim da ne moze, ali nisam siguran.. Na TZR mogu da se rade 3 specijale, i tacno je da se ide za +0.02mm Nigde ne moze da se razbusuje (ta hilzna je debela jedva milimetar i izuzetno tvrda) probao ja pa... :-X "Specijale" od 0.02mm su tu samo da kompenzuju trosenje hilzne, a ako se napravi ris u cilindru- mora novi ili budzenje (hilznovanje) starog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Avgust 29, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Revolution, moram da te ispravim. Specijale su .02 kod tih zujalica, jer imaju nikasil hilzne. Za Apriliju ide fabricki 53.98 (pise na celu klipa), a postoje i 54.00 i 54.02 (imam dva ovakva zakucala u kolekciji ;D). Kad ovo predje, mora nov cilindar. Kod Yamahe TZR, NSR honde i cini mi se i kod Cagive Mito, fabricki je precnik 55.98 svaka specijala je +.02mm Za NSR sam siguran da ne moze da se razbusuje, a za Cagivu isto mislim da ne moze, ali nisam siguran.. Na TZR mogu da se rade 3 specijale, i tacno je da se ide za +0.02mm Nigde ne moze da se razbusuje (ta hilzna je debela jedva milimetar i izuzetno tvrda) probao ja pa... :-X "Specijale" od 0.02mm su tu samo da kompenzuju trosenje hilzne, a ako se napravi ris u cilindru- mora novi ili budzenje (hilznovanje) starog... Aha sad se kontamo, ali mislim da na TZR-u moze da se razbusuje.. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Avgust 31, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam uopšteno na specijale. To sa merama klipova sa uvećanjem za 0,02 je isto kao boje ležajeva na radilicama japanskim motora, dakle nema bušenja, nema brušenja. Izmeri koliki ti je prečnik, spusti toleranciju, i stavi novo u minimalnom plusu. Izvinjavam se na mom propustu, sve se odnosilo na dimm klipa 56.00, koji nije standard za taj motor. Tolerancija klipa u odnosu na cilindar bi trebao biti standardnih 4 desete, eventualno nešto niže kod termostabilnih klipova u nikasil cilindru, ali nikako 2 stote milimetra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Septembar 1, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Eto revolution lepo ti njemu objasni u prethodnom postu. Ja hteo jos ranije da poverim da li ima klip il nema, ali ne znam koju dimenziju da trazim spominju se neke 3 u ovoj temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Septembar 1, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam uopšteno na specijale. To sa merama klipova sa uvećanjem za 0,02 je isto kao boje ležajeva na radilicama japanskim motora, dakle nema bušenja, nema brušenja. Izmeri koliki ti je prečnik, spusti toleranciju, i stavi novo u minimalnom plusu. Ovo isto sam ja napisao, samo se nismo izgleda svi razumeli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Septembar 2, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imas kod Proke iz Zrenjanina i klip i radi cilindre...ima vertex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Septembar 8, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan sve je lepo, imas tamo, imas ovamo, a niko da da neki broj telefona, ima kod njega, i to je to, koliko je dobar PROX klip merio sam danas cilindar 56.06 u celu, a dole 56.02 koju sad meru klipa kupiti??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CALE007 1 Napisano Decembar 15, 2013 U prolazu, 1 post Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neku iskustvo sa klipom vertex msm kakav je kvalitet i to? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxwvp 17 Napisano Decembar 15, 2013 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Kawasaki zx6r i Honda NSR125 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 3, 2020 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan Stara tema,ko hilznuje cilindre za 2t?treba mi za ns 125r Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Maj 3, 2020 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan MRG Kula...je ozbiljna radionica...ali... ...ti preporučujem da pre nego što im (ili nekom drugom) pošalješ cilindar, izmeriš visine svih kanala i napraviš šemu preliva...pretraži malo mrežu za interesantne metode. Koliko god da su majstori ozbiljni, vrlo je često potrebno doraditi mere da bi motor radio kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 3, 2020 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu,najradije bih uzeo polovno ispravno,ali ne postoji u oglasima taj motor u delovima,a dibro mi rece za mrezu,pa cu iscrtati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...